Přehraj.to

Naruto - Recenze

Naruto

Sdílet

Recenze ostatních náštěvníků

Celkem: 9
Příběh: 8
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: tukan007

Přidáno: 22.11.2014 23:20 | karma: +24      
První anime, které jsem kdy viděl (Pokémony zhlédnuté náhodně v mém předškolním věku nepočítaje) a taky seriál, který mě posunul dál ke sledování jiných anime a vůbec k zájmu o Japonsko vůbec.  Asi to víme všichni - Naruto prostě je fenomén. A to zaslouženě. Epický číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: ajina

Přidáno: 06.09.2014 19:55 | karma: +8      
Naruto je super anime je to skoro první anime , které jsem shlídla a pořád shlížím. Hned od začátku jsem se do to ho zakousla protože to je vážně skvěle propracované anime. Děj je smysluplný a akční. Hudba se k tomu velmi hodí a postavy jsou také velmi propracované. Je tam číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 9
Hudba: 7

Autor: MisakoTsuki

Přidáno: 18.05.2015 16:02 | karma: +2      
Co postava, to příběh. To je na tomto anime vyjímečné a úžasné. Také snad jediný příběh, ve kterém je mi sympatická hlavní postava, ne jako ti borci z jiných anime. Prostě Naruto. Klady i zápory. Hudba je fajn, v Shippudenu je to horší, ale stále poslouchatelné. No a animace číst celé

Celkem: 8
Příběh: 9
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 8

Autor: OLee

Přidáno: 04.03.2015 21:35 | karma: +1      
Je to moje uplně prvni anime, ktere sem kdy vyděla a moc se mi líbí. Je hezké sledovat, jak se Naruto zbavuje samoty a nachází si přátele, zlepšuje se a také si najde rivala, jímž je právě všemi milovaný a obdivovaný Sasuke. Nemám k tomu žádné výtky až na jednu mohli by už v číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Saika-hen

Přidáno: 13.10.2017 23:05 | karma: 0      
Jako malá jsem neměla příležitost sledovat tohleto a mnohá další anime, protože jsme neměli Animax a ani Jetix, takže jsem se k tomuto anime dokopala, až tak přibližně roku 2014-15. V tu dobu jsem se, také začala dívat na ten druh toho pravého tipu anime. (Prostě jsem znala číst celé

Celkem: 8
Příběh: 9
Charaktery: 10
Animace: 7
Hudba: 10

Autor: Wertoxik

Přidáno: 21.06.2015 09:52 | karma: 0      
V tomto anime sa ponárame do sveta ninjov a ninja cesty Naruta Uzumakiho spolu jeho snom stať sa hokage. Musím uznať Naruto je pre mňa srdcovka (preto mám vo svojom hodnotení 10, ale sú tam aj mínusy, ktoré vytknem tu v recenzii.) ale jedoducho do recenzie by som tomu 10/10 nedal... Z číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Lexauriin

Přidáno: 08.04.2017 05:33 | karma: -1      
Tak Naruto je proste srdcovka uz 15 let u me. Ani nevim jak sem to tak dlouho vydrzel ale stale me bavi. Pribeh je dobrej, vtipnej, smutnej, poucnej. V Narutovi se vlastne s nikym nemazou umiraji hlavni hrdinove i jejich nepratele a na druhou stranu i ti zaporaci maji sve vtipne scenky. Proste číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: skautik

Přidáno: 13.12.2015 12:57 | karma: -1      
Na Naruta jsem koukala jako malá v televizi,ale jednou ho přestali vysílat :( Už v té době jsem si příběh zamilovala a dost mě vzalo že příběh pro mě skončil. Byla jsem vážně štastná když jsem se dostala k anime a mohla se na Naruta dokoukat :) Arigato za přeložení této číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Opa

Přidáno: 12.01.2017 17:22 | karma: -1      
Srdcovka mého dětství, každý den po škole jsem se těšil jít domů a koukat se na toto :D. Pro mě patří to to anime k těm nejlepším shounenum a taky pro začátečníky. Serial obsahuje spoustu akčních scének, výborného humoru, rozvynutých postav a spoustu pocitů jako je číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 9
Hudba: 8

Autor: kimmie

Přidáno: 31.08.2015 14:31 | karma: -1      
Tohle je anime o které se dá říct že byla moje brána do anime světa.Když jsem dostala první svazek této anime okamžitě jsem si ji zamilovala a až do teď je to moje srdcovka.Ze začátku se mi nelíbila animace a hlas Naruta ale časem se to zlepšilo a bylo na co se koukat.Někdy je číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: UzumakiNaruto7

Přidáno: 21.06.2017 21:05 | karma: -2      
Naruto je nejlepší Anime na světě. Miluji... Díky mojí kámošce jsem začala sledovat. Protože mi o Narutovi vyprávěla, sice jsem věděla co to je, ale nesledovala jsem to. To byla asi chyba. Naruto je opravdu boží, boží, boží. Nikdy jsem lepší Anime číst celé

Celkem: 6
Příběh: 9
Charaktery: 7
Animace: 6
Hudba: 10

Autor: Venosaurka

Přidáno: 11.12.2015 16:02 | karma: -3      
Naruto je mé druhé anime a první pořádné (první je pokémon) začala sem se koukat na jetixu kde sem si seriál velmi oblíbila:) musím podotknout že první série byli daleko lepší je to tak že mi připadalo dobré sledovat jejich vývin atd. Rozhodně to není nic proti milovníkům číst celé

Celkem: 8
Příběh: 8
Charaktery: 9
Animace: 6
Hudba: 7

Autor: Gordelian

Přidáno: 03.07.2017 21:39 | karma: -4      
Jedno z  mích prvních anime, na které jsem se začal jako prcek koukat ( dokonce dřív něž pokémoni). Když jsem byl menší, tak jsem se na to sledoval s otevřenou pusou skoro každý den : Dobré postavy, fajn příběh. Zas tak se mi nelíbila hudba. Dnes mě udivuje, na co jsem se to číst celé