Fullmetal Alchemist: Brotherhood - Recenze

Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Sdílet

Recenze ostatních náštěvníků

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: PeGiSSSkA

Přidáno: 25.08.2014 10:59 | karma: +27      
Jsem v anime nováčkem a jsem velice ráda že jsem mezi prvními anime zkoukla Fullmetal Alchemist - Bratrství. Příběh, povaha postav, gradování a protínání je naprosto skvěle zpracované. Od prvního dílu jsem měla chuť pouštět další a další díly. Byla jsem překvapená číst celé

Celkem: 9
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: Ashinaraen

Přidáno: 23.11.2014 13:40 | karma: +18      
Toto anime má vlastné miesto v mojom srdci :) Postavy sú krásne vykreslené a ich osudy často veľmi smutné a neférové. Ale presto všetko sa usmievajú a hlavne nikdy nevzdávajú, čo je podľa mňa jedna z hlavných point tohto anime. Príbeh sa zdá byť zo začiatku jednoduchý, proste číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: knira

Přidáno: 12.09.2014 17:15 | karma: +15      
Nemůžu dát nic jiného než 10, protože si ho toto anime opravdu zalouží. Geniálně vykreslený příběh, kompaktní svět s vlastními (a funkčními!) pravidly, strhující (nikoliv krvavé či bezhlavě brutální) bitky, žádné bezhlavé zabíjení. Hromada geniálně vypointovaného číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Ezy

Přidáno: 03.10.2014 21:42 | karma: +3      
Jeden z nejlepších anime co jsem kdy viděl, dokonce jsem schopen říci, že je číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Armilar

Přidáno: 14.04.2015 11:28 | karma: +3      
Jednoducho naj. Môj osobný favorit už dlhšiu dobu ničím neprekonaný. Skvelý príbeh, rozvinutý, plný zvartov a prekvapení.Úplna bomba hneď od začiatku. Skvelá hudba aj animácia. Prepracované charaktery postáv z ktorých mi je ťažko vybrať tú naj. Môžem pozerať zas a znova a číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: aaaa

Přidáno: 15.11.2014 20:34 | karma: +3      
Když jsem poprvé viděla toto anime na Youtube, myslela jsem, že to bude nic moc. Když jsem však neměla se na co dívat, rozhodla jsem se že to zkusím. A rozhodně toho nelituju!Přívěh vypráví o dvou bratrech kteří se snažili oživit svou mrtvou matku. To se jim však nepodařilo a číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: Alucard102

Přidáno: 04.01.2016 06:34 | karma: +2      
Tohle anime je jedno z mála které mě po dlouhé době dostalo. Příběh mě vážně zaujal, když jsem se díval na jeden díl musel jsem se hned podívat na další ( díval jsem se celý večer skoro do jedný hodiny, celė anime jsem dokoukal za čtyři dny). Postavy byli dle mého dosti číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 8
Hudba: 10

Autor: Toriko

Přidáno: 02.09.2016 22:54 | karma: +2      
Je jedno, kolik jste toho viděli, nebo kolik toho ještě uvidíte. Postavy a děj Fullmetal Alchemist zůstanou okupovat první příčku fantasy anime už napořád. Nemůžu tomu vytknout nic. Jedná se o geniální dílo. Jediná věc, která mě trápí, je, že odteď mě už asi žádné číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: Minazake

Přidáno: 07.12.2015 01:22 | karma: +1      
Wow, viděl jsem kdysi dávno 2003 serii, ale moc si z ní nepamatuji, jenže nechci to k tomu přirovnávat, tohle je BOMBA!Zatím nikdy se mi nestalo, abych u anime brečel, jenže zde se to povedlo, k postavám jsem si vytvořil velký citový vztah a když to končilo, chtěl jsem číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: theFilda4

Přidáno: 29.08.2015 00:31 | karma: +1      
Napsat o tomto anime ,že je dobré ,je stejně nedostačující jako napsat ,že "slunce trochu hřeje".Velice napínavý a peprný příběh plný zvratů a epických momentů.Ten se soustředí na dva bratry žijící ve světě,kde je možné pomocí alchymistické rovnocenné výměny(něco za číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 8
Hudba: 10

Autor: TooStrange

Přidáno: 07.02.2015 22:56 | karma: +1      
Tohle anime je to nejúžasnější co jsem kdy viděla. Nikdy neomrzí, ani když se na něj díváte znovu a znovu. Na rozdíl od normálního fullmetal alchemist je brotherhood udělaný podle mangy. Postavi i hudba jsou úžasné a příběh je jednoduše dokonalý. Jediné co moc nesedí je číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: anbu91

Přidáno: 28.05.2015 00:47 | karma: +1      
Teraz som to dopozeral 5x proste toto je jeden s najväčších anime skvostov aký som kedy videl a bude ma baviť, keď si to pozriem aj 6x za taký rok, jednoducho toto neomrzí. Dej, hudba, celý postup anime,  retrospektívne časti deju, ktoré nenudia ale zaujímavo vysvetlia prečo sa číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Ubauba

Přidáno: 10.02.2016 20:19 | karma: +1      
Tohle bylo nejspíš nejlepší anime, co jsem kdy viděla. Každá postava byla svá a měla určité místo v ději, který tam nebyl moc roztahatý. Hudba byla skvělá, obzvlášť v v posledních dílech, kde ještě podpořila dosavadní emoce. Škoda byla, že kdykoliv jsem si oblíbila číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: -Khyal-

Přidáno: 19.10.2015 22:32 | karma: 0      
Fullmetal Alchemist bolo moje prvé anime.Milujem ho nie len za dej,postavy,prostredie no i za mnohé silné myšlienky ktoré má povzbudili.Neľutujem, že som ho videla a určite odporúčam.Je ťažké teraz nájsť niečo aspoň z polky tak dobré ako je toto. Škoda, že tých dielov nie je číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: IAML

Přidáno: 10.07.2016 23:10 | karma: 0      
Příběh tohoto anime je tak perfektně promyšlen, že víc to už snad nejde. Všech 64 dílů je tak komplexních, že se od nich nedá odtrhnout. Závěr je naprosto famózně epickej, že vás to až dojme. Víc psát nebudu, musel bych spoilerovat a to fakt nechci. Kdo neviděl a váhá, číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Legiramos

Přidáno: 24.04.2017 19:54 | karma: 0      
Som nováčik v Anime a keď som od svojho známeho počul, že si mám toto anime pozrieť, nechcelo sa mi do toho nejako hrnúť, ale po prvých 5-tich epizódach som s tým nemohol prestať a neľutujem to ani trocha :-)Nie som žiaden odborník na anime takže to poviem takto : Toto anime je číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 6

Autor: EyalAndOmer

Přidáno: 01.10.2017 12:16 | karma: 0      
Toto je moja prvá recenzia čo sa týka anime ako takého tak ma prosím berte s rezervou :) . Na začiatku som od tohto anime nečakal nič špeciálneho , bral som ho iba ako vyplnenie volného času.Naštastie sa táto moja ilúzia rozpustila hneď po pár minútach prvej série , kde nám číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: SabakunoTanaris

Přidáno: 05.05.2016 03:06 | karma: 0      
Fullmetal Alchemist je rozhodne jedno z najlepších anime aké som kedy v živote videla. Postavy sú veľmi osobité, jedinečné a ich príbehy skvelo popreplietané. Páči sa mi hrozne to, ako niektoré veci postupne pomaly naznačujú. Toto anime patrí medzi tie, na ktorých si musíte číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 8
Animace: 9
Hudba: 8

Autor: EddyElric

Přidáno: 16.10.2016 16:11 | karma: 0      
Už od prvního dílu jsem tušil že toto anime bude legendární. Tohle anime má veskrze samé pozitiva a našel jsem tam jen málo negativ. Mezi negativa bych zařadil občasné utíkání od děje a nedodělaný konec. Jako pozitiva bych zmínil pěknou animaci,výbornou hudbu u openingů a číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: majko47

Přidáno: 18.05.2016 18:25 | karma: 0      
Existujú anime, ktoré vás tak očaria príbehom, že mate chuť ich pozerať navždy.Toto anime medzi ne podľa mňa patrí. Videl som FA a myslel som si, že FAB bude len nejaká napodobenina  a akurát FA pokazí. Lenže FAB také nie je. Dej je až tak úžasný, že sa cítite akoby ste v číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: dakota_azet

Přidáno: 28.02.2017 00:42 | karma: 0      
Já vím, tohle hodnocení moc lidem nepomůže, ale mě vážně nenapadá, co bych mohla vytknout. Je to krásný, emocionální, vtipný, akční, napínavý, smutný a skvěle promyšlený!Postavy byly tak úžasné, že se ani nemůžu rozhodnout, která je nejlepší. Ve spoustě anime jsou číst celé

Celkem: 6
Příběh: 7
Charaktery: 7
Animace: 7
Hudba: 5

Autor: Nekr

Přidáno: 06.09.2015 12:04 | karma: -9      
Prvně jsem si myslel že je to vtip jelikož toto anime vychvalovali kde mohli a proto jsem se dotoho nakonec uvrtal a dělat jsem to neměl... FMA první mi přišlo odost lepší, mnohem víc vtipnější, a co že to nebylo od půlky podle mangy, to mě netrápilo... Rozhodně zasebe můžu číst celé