Sword Art Online - Recenze

Sword Art Online

Sdílet

Recenze ostatních náštěvníků

Celkem: 5
Příběh: 5
Charaktery: 5
Animace: 8
Hudba: 7

Autor: KuroSora

Přidáno: 15.04.2015 10:22 | karma: +51      
Nadšený. Tak jsem si připadal, když jsem viděl první díl SAO. Neskutečně dobrý námět, krásný a zajímavý svět, který se stal velice nebezpečnou pastí. Mé nadšení začalo upadávat, když jsem zjistil, že boj s meči je vpodstatě věc druhořadá, která vyplňuje romanci mezi číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Chicony

Přidáno: 04.08.2014 15:19 | karma: +30      
Sword Art Online láká na MMORPG svět, vytvořený pomocí moderní technologie NerveGear, se kterou nabírá virtuální realita a celý herní svět nevídaných rozměrů. Velmi brzy nás uvede do hlavní zápletky - že totiž chybějící tlačítko na odhlášení není chybou, nýbrž číst celé

Celkem: 6
Příběh: 5
Charaktery: 6
Animace: 9
Hudba: 8

Autor: ksiksel

Přidáno: 15.10.2014 22:32 | karma: +19      
Je to opravdu smutné ....Lehce nadpůměrné anime a drží se na prvních místech shirai žebříčku oblíbenosti ... Ale na to budu ještě nadávat dostatečně takže si pojďmě přiblížit příběh jenž by se dal vyjádřit taky jako "Když se vám podaří zesrat dokonalý nápad".... číst celé

Celkem: 6
Příběh: 7
Charaktery: 5
Animace: 6
Hudba: 7

Autor: Mafian

Přidáno: 14.08.2014 14:58 | karma: +16      
Těžký úděl čeká na člověka, který se pokusí hodnotit oblíbené Sword Art Online. Je však nutno položit si otázku - čím je SAO tak výjmečné? Odpověď málokoho překvapí, jelikož o něčem extra v případě tohoto seriálu hovořit nelze. Seriálový koncept - když prohrajete číst celé

Celkem: 7
Příběh: 6
Charaktery: 7
Animace: 9
Hudba: 9

Autor: mathesus

Přidáno: 10.11.2014 02:57 | karma: +15      
UPOZORNĚNÍ: Budu se snažit nespoilerovat příběh ani nic důležitého ale občas to nebude možné, číst na vlastní riziko, zvláště pokud jste anime ještě neviděli!  UPOZORNĚNÍ č. 2: Recenze je poněkud delší, prosím neházet mínusové bodíky za to, jsem prostě moc číst celé

Celkem: 6
Příběh: 8
Charaktery: 7
Animace: 6
Hudba: 8

Autor: Lasman

Přidáno: 30.08.2014 21:21 | karma: +13      
Recenze: Sword Art Online K SAO mě vlastně dotlačili přátelé. Jednohlasně se shodli, že ze všech možných i nemožných úhlů jde o vrchol žánru zvaného anime, ne-li rovnou o vrchol Japonské kinematografie. SAO bylo mé vůbec první anime, tudíž jsem k jeho sledování z počátku číst celé

Celkem: 5
Příběh: 2
Charaktery: 3
Animace: 8
Hudba: 9

Autor: Gwyxy

Přidáno: 27.08.2014 19:54 | karma: +7      
Prolog - Takže jelikož jsou moje "hate objektivní" recenze očividně celkem ne/oblíbené rozhold jsem se že napíši i recenzi k tomuto dílku, které je velmi populární už jen díky tomu, že je zaměřené na skupinu hráčů což je rozhodně dobrý tah bohužel znám i lidi co viděli číst celé

Celkem: 7
Příběh: 7
Charaktery: 9
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: Anya

Přidáno: 18.04.2015 20:18 | karma: +6      
Um no...tak pro začátek bych chtěla napsat, toto anime má krásný námět a kresbu... Musím uznat, že se mi do tohoto anime ze začátku moc nechtělo a to už jen proto, že anime, které jsou hodně slavné nemam moc ráda. Ale potom, co jsem zhlédla první díl, jsem byla nadšená jak číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: _Asuna_

Přidáno: 13.02.2015 20:21 | karma: +5      
Tohle Anime jsem si hodně oblíbila,je to moje nej. Anime,poprvé jsem si říkala,že to bude kravina,že zkusím první díl,nakonec jsem se do toho zažrala,tak moc,že jsem to pořád sledovala,příběh mě velmi zaujal,je to hlavně o bojování,ale také je tam lehká romance.Hlavně jsem si číst celé

Celkem: 9
Příběh: 9
Charaktery: 9
Animace: 8
Hudba: 10

Autor: Rufete

Přidáno: 08.10.2015 01:02 | karma: +4      
K SAO mě dokopal kámoš a byl to můj vůbec první anime zážitek. Není proto divu, že jsem v tomto světě našel zalíbení a něco nespecifikovaného, co mi hraný seriál či film nemohl nabídnout. Neobsahuje klišé, ale spoustu různorodých příběhů. A u anime kraluje především číst celé

Celkem: 5
Příběh: 4
Charaktery: 5
Animace: 9
Hudba: 9

Autor: Vogotok

Přidáno: 31.12.2016 15:25 | karma: +3      
U Anime si moc vybírat nemůžeme, není to jako manga, u které na jedno téma, tedy v tomto případě vrmmorpg je desítky titulů. Anime je fajn, akce, romantika, drama nechybí. Doporučuji plebům co zakázané ovoce jménem anime ještě nezkusili a neví do čeho se pustit. Jakožto číst celé

Celkem: 7
Příběh: 7
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 7

Autor: Tajna

Přidáno: 14.04.2015 00:29 | karma: +3      
Ze začatku jsem byla z anime nadšená, dobrý příběh, dobře propracované postavy a hlavní hrdina který se v pouhých 14letech rozhodnul, že všechny hráče vysvobodí z virtuaálního světa, ze hry SAO. Líbilo se mi jak je bojácný, sebevědomí a hraje pouze sám ze sebe, ale potom? . číst celé

Celkem: 2
Příběh: 1
Charaktery: 1
Animace: 3
Hudba: 2

Autor: fblaggyx

Přidáno: 15.08.2015 07:04 | karma: +3      
Prvních pár dílů se mi vážne líbilo ale potom to šlo z kopce. Hlavní postavy mě vůbec nazaujali ale za to vedlejší postavy mě zajímali ale vůbec nedostali prostor. Hlavní záporák si ani nepamatuje proč udělala to co udělal. Hraní si na virtuální rodinku mi přišlo hrozně číst celé

Celkem: 9
Příběh: 8
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: Tirkus277

Přidáno: 29.05.2016 10:10 | karma: +3      
SPOILERY: Sword Art Online mám rád. A už jen díky tomuto by mě spousta lidí poslala někam. Pokud chcete například zapadnout mezi otaku na různých FB stránkách a máte rádi SAO tak to rozhodně nepište. Schytáte akorát tak trolly. Ale vraťme se k recenzi. Prvních 11 dílů číst celé

Celkem: 6
Příběh: 4
Charaktery: 5
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: LiItaHin

Přidáno: 18.07.2016 07:44 | karma: +2      
Z mého pohledu dost nadhodnocené anime. Zkrátka námět, který zaujme, ovšem zpracování, které zklame. Vezmu to všechno popořádku. První díl mě samotnou opravdu uchvátil. Úžasný námět, výborná animace, skvělé soundtracky, nádherný virtuální svět, sympatický hlavní číst celé

Celkem: 5
Příběh: 4
Charaktery: 7
Animace: 8
Hudba: 7

Autor: keks23

Přidáno: 29.09.2014 11:27 | karma: +2      
První příčka tohoto anime v oblíbenosti na těchto stránkách jen odkazuje na věk a pohlaví většiny uživatelů. Není to špatné a koukat se na to dá, ale prakticky to není nic nového. Ano. Dá se ocenit, že hlavní hrdina od začátku není vnitřně roztrhaná troska, které číst celé

Celkem: 9
Příběh: 8
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: AnimeKG

Přidáno: 01.10.2014 13:53 | karma: +2      
Sword Art Online je užasné anime, které mě opravdu chytlo. Dokáže dost zahrát na city. A je krasné vidět jak se vyvíjí vztah hlavních postav. Postavy jsou užasně navržené a zamiloval jsem si je obě. Příběh je do 15 epizody užasný a zkouknul jsem ho za den. Pak přichazí druhá číst celé

Celkem: 5
Příběh: 4
Charaktery: 4
Animace: 9
Hudba: 6

Autor: TajnyPervAdam

Přidáno: 30.01.2017 23:01 | karma: +2      
Anime s obrovským potenciálem, bohužel nevyužitým. Misto toho vám dal love story.  Postavy4/10  -Postavy se mi moc nelíbily, holky se do Kirita většinou zamilovaly a Kirito byl moc silný oproti jiným postavám. Příběh: 4/10-V roce 2022 byla vytvořena první virtuální MMORPG hra s číst celé

Celkem: 7
Příběh: 7
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: FortifiendWolf

Přidáno: 28.12.2016 22:21 | karma: +2      
No, Nejdřív jsem myslel že tohle anime už asi nic nepřekoná..No, pak to začalo jít z kopce..Nejdříve pěkné momenty mezi Kiritem a Asunou, to bylo ještě takové hezké a dávalo to příběhu něco pěkného navíc..No, Pak Yui..TBH to byla hrůza..Postupně se z akkčního anime se číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Kotone-chan

Přidáno: 06.08.2014 21:06 | karma: +2      
-Dostala jsem ho na doporučení, a moje první dojmy: Sakra! Kvůli tomu nebudu v noci spát, ka budu napjatá, co bude dál. Skutečně promyšlené anime, hudba přesně podkresluje atmosféru dané situace a kresba - jedna báseň, takže celkové zhodnocení je kladné a ještě teď, po půl číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: OnLyCZE

Přidáno: 16.05.2015 12:51 | karma: +2      
Takže SAO.. Nevím co o tom napsat, protože to je jedno z mála anime, které mě už od začátku chytlo a bavilo..(bohužel mě bavilo natolik, že jsem ho shlédnul za 1 den..) :( Každopádně co o něm recenzovat?.. Je to anime, které se skládá ze dvou částí, čímž je SAO a ALO..Celý číst celé

Celkem: 9
Příběh: 7
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: AG1_1415

Přidáno: 29.12.2016 19:58 | karma: +1      
Opravdu skvělé anime! Vážně nelituju ani jedné minuty proseděné u téhle série. Přiznávám, že první část se mi líbila mnohem víc než ty víly, ale i celkově je to ohromné, moc se mi líbí ten nápad. Smála jsem se, brečela a někdy mi po zádech běhala i husí kůže, číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: ----Senpai----

Přidáno: 29.06.2015 22:45 | karma: +1      
Sword art online- 100% stojí za shlédnutí, jestli máte rádi romantiku, fantasy a akční anime, ale i kdyby jste tyhle žánry moc nemuseli, tak to opravdu za shlédnutí stojí. Do 14 epizody to je podle mě nejlepší anime, které jen tak nenajde konkurenci...od 15 je to takový číst celé

Celkem: 4
Příběh: 4
Charaktery: 1
Animace: 8
Hudba: 8

Autor: ClarissLuiNaruto

Přidáno: 28.01.2017 11:50 | karma: +1      
Protože jsem viděla až moc velké množství lidí kteří hodnotily tuto show 10/10, tak jsem se rozhodla toto anime po druhém zhlédnutí důkladně přezkoumat a udělat na to co nejvíce ralistickou recenzi jakou můžu. Tato recenze bude zacházet do detailů a všechny mé názory zde číst celé

Celkem: 9
Příběh: 9
Charaktery: 8
Animace: 9
Hudba: 8

Autor: Sarakio

Přidáno: 29.01.2017 10:48 | karma: +1      
Výborné anime, možná bych trochu z ostřil přiběh i přesto že základní serie má jenom 25 dílu, některé mi přijdou až uměle natahováné a to co ten díl měl vyjádřit se obějví jenom asi v 5 minutach toho dílu. Ale nechci být jen negativní je to perfektvní anime pro všechny číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: gygabite

Přidáno: 06.11.2016 02:12 | karma: +1      
Počítadlo na slova by nestačilo s číslama, kdybych měl popsat jak úžasné anime to je. První díl mě úplně nenadchl, ale čím hlouběji králičí nora vedla, tím bombovější to anime bylo. Dle mého názoru nepřekonatelné. Úžasně to zastupuje vše, po čem fanoušek dychtí. číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: FiraxCZ

Přidáno: 31.05.2016 22:24 | karma: +1      
Suprové anime pro začínající  animefanatiki povinné   má to začatek který vás "donutí" zkouknout celé anime     uprostřed je takové klišé (Spojl) hlavní hrdina se dostane ze hry a potom se vratí do jiné hry   konec je HappyEnd číst celé

Celkem: 9
Příběh: 5
Charaktery: 10
Animace: 8
Hudba: 10

Autor: XXAsherXX

Přidáno: 08.10.2015 12:54 | karma: +1      
Zdarvím vás přátelé. Moje pocity co se týče  SAO jsou smíšená bohužel . Nicméně myšlenka ponořit se do jiné ho světa je dobrá. To že musíte hrát hru o záchranu života svého i přátel zapomocí své síly ,jak fyzické, tak mentální  , kdy dáváte v sázku svůj život, číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: KimAnYeon

Přidáno: 06.06.2016 19:18 | karma: +1      
Popravdě po přečtení mangy jsem byla tak natešená až vyjde Anime, které opravdu nezklamalo. Jako milovník her jsem si  přišla na své v podaní uzavření hlavních postav do hry, kterou musí dokončit aby se dostali ven. Řekla bych že mi dá za pravdu většina gamerů, když řeknu, číst celé

Celkem: 9
Příběh: 7
Charaktery: 8
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: Makinator

Přidáno: 09.03.2017 22:23 | karma: 0      
Anime se mi celkem líbilo. Hlavě první část, kde se hrálo SAO. Celkem mě mrzí, že u tohoto tématu nezůstali trošku déle. Mohli trochu více rozvést příběh ve hře a také příběhy některých postav. Ale co :) Anime pěkné, hudba úžasná, hodně jsem si ji oblíbila. Myslí, číst celé

Celkem: 9
Příběh: 8
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: ritsu250

Přidáno: 04.07.2015 00:21 | karma: 0      
Super. Toto anime spĺňalo skoro všetky kritériá, ktoré ja od anime požadujem. Ale opäť ma to fascinovalo asi do polky príbehu, kým sa všetko dialo v SAO. Poletujúce elfské princezné a princovia proste už bolo moc. Od vtedy to mala taktiež hlavná postava Kirito moc jednoduché a číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: prometheus12

Přidáno: 03.12.2016 17:55 | karma: 0      
Anime mě hnedka zaujalo svoji propacovanosti , i když pozdějí mi došlo že Boj s meči vyplňuje romantickou scénu , ale je to jedno z nejlepších anime na tento žánr a vůbec je to podle mě jedno s nejlepších anime vůbec . Všem kteří tohle anime ještě neviděly tak tohle anime číst celé

Celkem: 6
Příběh: 5
Charaktery: 6
Animace: 8
Hudba: 7

Autor: TsundereChara

Přidáno: 15.08.2017 18:44 | karma: 0      
Nádhera, to jsem si myslela při prvním díle a nějakou chvíli to i pokračovalo... ovšem od té doby co Kirito potkal Asunu u Krvavé přísahy a začala "romantická" část seriálu už to tak úžasné nebylo. Boje se odunuly na druhou příčku, ale furt to bylo ještě celkem v pohodě. číst celé

Celkem: 10
Příběh: 1
Charaktery: 1
Animace: 4
Hudba: 5

Autor: AnApple

Přidáno: 24.12.2016 02:01 | karma: 0      
Když jsem poprvé viděl toto anime zdálo se mi celkem dobré ovšem po nějakém čase mi došlo že SAO je to nejhůře vymyšlené MMORPG jaké jsem kdy viděl...Vypadá to jako by autor viděl MMORPG hru jen z okna projíždějícího vlaku...Jak to že Kirito který není ve skupině má číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: fironman

Přidáno: 04.07.2016 17:27 | karma: 0      
Takže ako človek ktorý ma za sebou už dosť veľa anime to možem popísať takto.                                                                                                                    Toto anime ako jediné sa dokázalo číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Devin370

Přidáno: 20.10.2017 23:10 | karma: 0      
Neberte ohled na hodnocení 10/10, prostě to ignorujte.   Tahle recenze je jiná než ta, která tady byla předtím. Popravdě nemůžu ani říct, jestli to vůbec recenze je. Podívala jsem se totiž na jedno video. Kvůli tomu videu jsem tuhle recenzi vymazala a teď tady píšu tohle. Chci číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: MikuSaki

Přidáno: 01.08.2016 12:35 | karma: 0      
Moje milé SAO. Pozerám ho už po druhý raz. Podľa mňa je to veľmi zaujímavý, dojímavý, napínavý a akčný príbeh. Milujem to kvôli všetkému. Každá epizôda odhalí niečo nové a zaujímavé. Veľmi zaujímavé ako sa Kirito snaží zachrániť Asunu. To je to kvôli čomu to číst celé

Celkem: 10
Příběh: 9
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: ladvorak

Přidáno: 08.05.2017 22:51 | karma: 0      
Anime jsem si užil, hodnotím opravdu hodně kladně, postavy byly perfektní, reagují tak jak by měly. Ohledně příběhu jsem lehce zklamaný co se týče ALO, z nebojácné Asuny z Aincradu se stala v ALO troska, ze samostatného Kirita zase multiplayer hráč. Děj se opravdu hodně číst celé

Celkem: 10
Příběh: 6
Charaktery: 7
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: tmak

Přidáno: 01.02.2015 19:05 | karma: 0      
prvá polovica mala aspon  nejakú myšlienku , niečo nové a aspon tam riskovali život .  ale  v polovici  sa všetko pokazilo myslím že to malo  skončit v 12 diele , potom  nie len že je to nudný príbeh ale vlastne tam ani nevidím zmysel prečo to autor urobil .  Povedzme si na číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: rex1660

Přidáno: 26.05.2017 18:15 | karma: 0      
Ahoj, SAO se mi ze začátku nechtělo ale chytilo mě to hned jak jsem začal sledovat první díl a vůbec toho nelituju! Já neberu ohlasy u anime nějak důležitě protože si na tom všem chci najít vždy svůj vlastní názor ale tady mi ty ohlasy sedí nejvíc. Postavy byli číst celé

Celkem: 5
Příběh: 4
Charaktery: 6
Animace: 9
Hudba: 7

Autor: Medetalisa

Přidáno: 29.08.2015 15:47 | karma: 0      
Takže SAO... První díly se mi opravdu líbily a vypadalo to zajímavě... A pak to šlo z kopce. Původní nápad - příběh, se mi vážně líbil, ale čím dál anime pokračovalo, tím více se odkláněli od příběhu k romanci. Nemám ráda romantická anime a už vůbec ne anime, která číst celé

Celkem: 5
Příběh: 3
Charaktery: 6
Animace: 7
Hudba: 5

Autor: nicolascage

Přidáno: 04.09.2015 17:58 | karma: 0      
Ahoj Anime je to skvělý až do půlky kdy se příběh začne sám topit ve svých romance/fuc*ing legend of zelda momentech . Ye to pořád kůl as fak . So go watch . Bye   MORE _ Postavy - Hlavní duo a jejich románek je prostě beatifull . Ostatní postavy - meh . Teda kromě sestry našeho číst celé

Celkem: 9
Příběh: 9
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 7

Autor: GlitchSVK

Přidáno: 11.06.2017 11:11 | karma: 0      
Kamarátka mi vravela že je to nudné. Slovám neverím takže som si to pozrel. Akcia v ani nie pár minútach príbehu. Hlavná postava je Beta tester novej MMORPG VR hry. Hra sa delí na dve polovice: SAO (Sword Art Online) a ALO (Alfheim Online). Na začiatku SAO je privítanie hráčov ale číst celé

Celkem: 10
Příběh: 9
Charaktery: 10
Animace: 9
Hudba: 7

Autor: Spata17

Přidáno: 30.12.2017 20:35 | karma: 0      
Naprosto dokonalé, přesně takový pocit by měl mít každý po dokoukání tohohle anime. Vážně, viděl jsem už nespočet anime s tématem lásky, ale tohle je absolutní unikát. Zahrávání si s emocemi je naprosto vynikající, nejsou zde žádné scény, ze kterých by se  roztekla i číst celé

Celkem: 6
Příběh: 3
Charaktery: 5
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: Pumakokos

Přidáno: 08.08.2017 13:23 | karma: -1      
Tahle recenze obsahuje spoilery.. možná :DDD   Postavy Tak kirita jsem upřímně totálně nenáviděla,byl mi prostě nesympatickej. Pak tam bylo pár holčičích postav který byly docela fajn.Asunu jsem taky moc nemusela ale nebylo to tak hrozný. .D   Příběh Takže.. ze začátku to číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Tili

Přidáno: 12.09.2015 21:43 | karma: -1      
sword art online je to najlepšie anime aké som kedy videla ( a to ich už bolo dosť). mám na ňom rada všetko. od príbehu, postáv až po animáciu. zbožňujem koľko emócií vo mne dokáže vyvolať, ako ma myšlienka na ten svet ženie vpred v ťažkých chvíľach. niektroré vety z tohto číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Machtompo

Přidáno: 27.09.2015 23:32 | karma: -1      
Kdo rád hraje RPG hry, tak si tohle anime zamilujete při prvních minutách.   Začalo to jedním zimním večerem na intru, kdy si můj spolubydlící dělal cosplay právě na SAO. Řekl mi, že se dá na první polovinu první série koukat s nadšením a poté to odpadá. U druhé série číst celé

Celkem: 10
Příběh: 9
Charaktery: 10
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: DiamoTyx

Přidáno: 13.06.2015 14:02 | karma: -1      
Tento Serial je jeden z mnoha u mě oblíbených seriálů. Doporučoval bych ho každému kdo se alespoň jednou podíval na jakoukoli hru.Postavy byly velmi dobré u některých jsem měl vytvořené takzvané pouto a u některých no jak to říct rači bych byl rád kdyby umřeli :DPříběh číst celé

Celkem: 0
Příběh: 7
Charaktery: 5
Animace: 7
Hudba: 6

Autor: Barbriss

Přidáno: 01.10.2015 16:41 | karma: -1      
Překvapená a zároveň i nadšená. To byli moje první pocity po zkouknutí prvního dílu SAO. Nejsem člověk, co by měl rád anime s tímto námětem, ale musím říct, že tohle anime mě vzalo. Je to úžasný námět i myšlenka toho, že je odpojení či smrt ve hře zabije i číst celé

Celkem: 5
Příběh: 5
Charaktery: 7
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: dakota_azet

Přidáno: 28.02.2017 12:09 | karma: -1      
(Jestli jste tady v recenzích, kvůli tomu, aby jste se rozhodli, zda Sword Art Online stojí za to, doporučuji vám přečíst si i jinou recenzi! Možná, že vám to sedne, stejně jako spoustě jiných lidí, ale myslím, že i moje recenze není k zahození, protože tenhle názor má i víc číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: klaramal

Přidáno: 08.07.2015 00:43 | karma: -3      
Nadšení. Jde o první anime které mě natolik zaujalo, abych napsala recenzi:) úžasný námět! Garantuji vám, že v "blízké budoucnosti" bude tohle trhák na opravdovém trhu a že nějaký fanatik to doopravdy vynalezne! A já budu mezi těmi nadšenými lidmi, kteří si koupí první číst celé

Celkem: 7
Příběh: 7
Charaktery: 7
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: JaDoby

Přidáno: 02.04.2017 23:36 | karma: -3      
Tuto stranku mi odporucil kamarat, ked sme sa nudili pri hrani Terrarie (inak odporucam číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: GaarovaSanula

Přidáno: 05.10.2014 18:40 | karma: -3      
SAO je podle mě to nejlepší anime, co jsem kdy viděla. Proč vlastně? Příběh mě zaujal hned u prvního dílu, dokonce jsem chvílemi byla tak napjatá, že mi přebíhal mráz po zádech! Postavy mi přišli zábavné a každá měla jiné charisma. Kirito a Asuna k sobě perfektně sedli, číst celé

Celkem: 3
Příběh: 2
Charaktery: 1
Animace: 9
Hudba: 9

Autor: kikotin

Přidáno: 06.02.2016 00:22 | karma: -3      
Toto anime je tak špatné (co se týče postav a příběhu). nic tam nedává smysl. Příběh začíná když si náš hlavní hrdina Kirito, absolutně namyšlený lamač srdcí, nasadí tzv. Nervegear, který vás přenese do virtuální reality, ve které ale také můžete cítit chuť, hmat, číst celé

Celkem: 3
Příběh: 3
Charaktery: 1
Animace: 7
Hudba: 7

Autor: Hideaki_Chuuni

Přidáno: 20.04.2015 18:14 | karma: -4      
Príbeh: SAO rozdelím na 2 časti. 1-14 epizóda a 15-25. Prvé 2 epizódy SAO sú úžasné a povedal by som bezchybné. Skvele naladenie do sveta MMORPG. Po prvých epizódach by človek čakal, že to bude pokračovať v RPG štýle ale nie. Namiesto toho človeku ponúknu 5 nepodstatných, číst celé

Celkem: 1
Příběh: 1
Charaktery: 1
Animace: 6
Hudba: 4

Autor: Frostyexe

Přidáno: 22.07.2016 22:44 | karma: -4      
Naprosté zklamání. Ze začátku to vypadalo slibně, anime točící se okolo MMORPG, navíc ve virtuální realitě přes Oculus Rift 3.0. Bohužel, tvůrci se z nějakého důvodu rozhodli to všechno poslat do hajzlu. Nenechte se zmást - o hry, ani o samotné MMORPG tu vůbec nejde, to je jen číst celé

Celkem: 9
Příběh: 9
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: shit50

Přidáno: 03.01.2015 00:25 | karma: -5      
Je to veľmi podarené anime. Hňeď od začiatku ma chytilo za srdce. Bohužial si myslím, že autor nevyužil príbeh dostatočne a  hlavnú myšlienku ukončil moc skoro. Každopádne je to veľmi kvalitne spravené anime a dávam mu 9 bodov len preto, lebo autor nevyužil potenciál celého číst celé

Celkem: 9
Příběh: 9
Charaktery: 10
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: LumiX

Přidáno: 11.05.2015 15:14 | karma: -5      
Vyníkajúce anime, s výborným a úplne odlišným a novým námetom od ostatných, Hlavná postava je chlapec Kirito, ktorý sa zúčastní celosvetovej novinky, a to je hra Sword Art Online, ktorá je 'umiestnená' vo virtuálnom svete, do ktorého sa dá dostať pomocou prístroja NerveGear. číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: BesTCracK

Přidáno: 01.10.2014 15:58 | karma: -7      
Hráči počítačových her a nadšenci do technologie virtuální reality se v tomto anime opravdu ztratí. Vždycky jsem sledoval jen Naruta, ale kamarád mě přemluvil vyzkoušet i něco jiného a poslal mě právě na SAO. Bylo to mé druhé anime v životě, ale nebýt toho, nikdy bych se do číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: DadosCz

Přidáno: 23.09.2014 16:26 | karma: -8      
Předem se omlouvám za gramatycké chybi :D SAO bylo první doporučené anime od mé kamarádky která u anime strávila věčinu života a já se jí divil proč. Původně sem si myslel že anime sou přiblbé bitky a i prvních pár epizod SAO sem si to myslel i o této sérii, ale když jsem číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: MadyTheMask

Přidáno: 29.09.2014 00:12 | karma: -8      
Tohle anime se mi velice zalíbilo. Tvůrci této série si tak trochu uvědomily, že hodně lidí má v dnešní době hodně rádo videohry. A jakýmu hráči by se nelíbylo být ve hře. Jelikož sem taky velkej hráč tak se mi pointa zalíbila, a příběh je podle mě taky skvělej. (Ale číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Zuiik

Přidáno: 29.08.2014 00:29 | karma: -9      
1 Serii SAO jsem videl uz 3x a porad bych se na ni koukl znova musim uznat ze 2 serie neni tak dobra jako ta 1. serie. Animace SAO je az nadmiru povedena to davam palec nahoru. Nekteri lidi rikaji ze ma SAO starsny pribeh, ale to si ja nemyslim. SAO nam ukazuje jaky by mohl byt virtualni svet v číst celé

Celkem: 9
Příběh: 8
Charaktery: 8
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: Alexiiik

Přidáno: 30.09.2014 20:14 | karma: -13      
příjde mi,že ostatní si myslí, žekdyž budou v recenzi kritizovat budou braní více vážně než ti kterří nad sao II jásaní.ti kterým se to líbilo nemusí být Kids a ani začátečníci v otaku komunitě,já nejsem otaku,ani nemám nakoukané stovky anime,ale myslim si že můj číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Brinuska

Přidáno: 19.08.2014 19:11 | karma: -18      
Pokud jste milovníci anime tak anime Sword Art online musíte znát,pokud jste ho ještě neviděli tak jste udělali velkou chybu ve svém životě.Každý kdo se podívá očem to je a řeknou si že je to nuda tak se mýlí na vysoké úrovni.V anime je mnoho zápletek ale taky srandy.Přiběh číst celé

Celkem: 8
Příběh: 9
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: knira

Přidáno: 28.02.2015 00:59 | karma: -18      
Jednoduše strhující podívaná, koncept se mi tak moc zalíbil, že jsem jeden večer strávila googlením, kdy že se něčeho podobného dočkáme :) Kresba úžasná, hudba famozní, hlavní hrdila roztomilej (ne jako ve většině anime, kdy je neohroženej, tvrdohlavej atd...), vztahy byly číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: dogous

Přidáno: 24.08.2014 10:56 | karma: -23      
Sword Art Online moje druhé dokoukané anime.Hned jak jsem to dokoukala ne hned od prvního dílu jsem si to přímo ZAMILOVALA!Rozhodně doporučuji toto anime určitě ho i vy budete milovat.Je to napínavý příběh plný romantiky,akce,atd...Podle mě se to vyvýjí docela dobře ve všech číst celé