Death Note - Recenze

Death Note

Sdílet

Recenze ostatních náštěvníků

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 9
Hudba: 9

Autor: Chicony

Přidáno: 04.08.2014 15:20 | karma: +28      
Death Note byste rozhodně neměli vynechat. Žádná epizoda není výrazně slabší, vždy má co říct a vždy je to inteligentní souboj, v nichž hlavní postavy chtějí vyhrát - pomocí myšlenek, odhadů svého soupeře a podle toho předem připravených plánů, které jsou divákovi číst celé

Celkem: 9
Příběh: 9
Charaktery: 9
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: Mordad

Přidáno: 23.09.2014 17:28 | karma: +14      
Pro začátek musím napsat, že Death Note ve mně dokázal vzbudit mnoho emocí. Nejdříve jsem byl nadšený a hltal jsem každý okamžik, protože myšlenkové pochody hlavních postav mi zkrátka vyrážely dech. Stejně tak samotný příběh, který byl navíc doprovázen dle mého názoru číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: guren453

Přidáno: 10.04.2015 21:39 | karma: +7      
I když je anime Death note staré, je to jedno z nejlepších anime a to jsem si jen tak nevymyslela. Možná, že v tomto žebříčku je až asi na 60 místě, ale v ostatních žebříčcích je skoro vždy na prvním. No uznejte je nějaké anime z roku 2006 (manga 2003) které vás tak nadchlo číst celé

Celkem: 9
Příběh: 9
Charaktery: 10
Animace: 8
Hudba: 9

Autor: Dejviik

Přidáno: 26.06.2016 11:01 | karma: +2      
 OBECNĚ:  Death note je určítě jedno z mých nejoblíbenějších anime, a navíc i jedno z vůbec velmi oblíbených anime. Příběh tohoto anime naprosto vyvrací onu fámu "anime je pouze pro děti". Pokud vás nebaví anime tipu Naruto, Bleach, tak možná právě tohle anime by vás číst celé

Celkem: 9
Příběh: 9
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Wire37

Přidáno: 19.11.2014 01:06 | karma: +1      
Začala bych tím, že anime sleduji chvíli, takže to nebude zrovna profesionální názor, ale každý někde začíná. Death note je prostě klasika, kterou viděl každý, kdo anime alespoň trochu sleduje a tak jsem se musela podívat taky, ze zvědavosti. První díly s Kirou, L a Ryukem mě číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 8
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Bakugan_666

Přidáno: 24.11.2015 11:33 | karma: +1      
Pozor, obsahuje spoiler.  Očekávala jse od toho mnohé, když to je tak "úžasné" anime, patří ke "klasikám" a hodně lidí ho doporučuje.začala jsem číst mangu, ale pak jsem se rozhodla to shlédnout.neudělala jsem chybu.  Úplně jsem se do toho "zařrala".je nádhera, jak to je číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Amiona

Přidáno: 13.11.2014 13:26 | karma: +1      
V tomto anime pekne vidíte presný opak horlivosti, opak dobrého úmyslu ako ľudstvu pomôcť znížiť počet nadpriemerného počtu vrahov. Zisťujete, ako sa pod návalom moci mení psychika, názor a samostatné konanie danej osobnosti, ktorá drží v ruke takú diabolskú vec. Vec podobnú číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Birdwatch

Přidáno: 12.10.2016 17:49 | karma: +1      
Death note je anime, které stojí za to. Bylo to moje první anime a já si ho zamilovala a nevyrovná se s ním žádné jiné. Příběh je od začátku do konce velmi napínavý, zcela vás vtáhne do děje a nedovolí opustit ho dokud není po všem. Zápletka a rozuzlení je dokonalé. Prostě číst celé

Celkem: 8
Příběh: 8
Charaktery: 8
Animace: 8
Hudba: 8

Autor: Mafian

Přidáno: 08.09.2014 17:48 | karma: +1      
Death Note je standartem, se kterým by se mělo srovnat každé úspěšné anime. Má všechny klasické neduhy podobných seriálových dramat, ale i skvělou zápletku, netradiční hlavní postavu a krásnou kresbu. Největším problémem buď neschopost udržet tempo a kvalitu jednotlivých číst celé

Celkem: 9
Příběh: 9
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: akanay

Přidáno: 19.02.2016 16:04 | karma: 0      
Ze začátku mě to nějak neoslovilo, potom se rozběhl L a příběh začal mít něco víc, pecka, potom rychlý spád bohužel a N mě vůbec nezaujal jako postava. Kdyby to bylo na mě, raději bych to dotáhla do konce s L. Také ten konec se mi nelíbil. Z Lighta šílenec, navic nechat ním číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: hansikii

Přidáno: 10.11.2017 01:36 | karma: 0      
Podle mě dokonalé anime po všech stránkách. Příběh  je geniálně vymyšlený a zpracovaný, postavy také nemají chybu a soundtrack je úplně BOŽÍ. Kresba je opravdu povedená a stylová. Už po pár minutách sledování mě příběh úplně vtáhnul do děje a hned jsem věděl, číst celé

Celkem: 10
Příběh: 9
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Minazake

Přidáno: 23.07.2015 01:38 | karma: 0      
Hodnotím pouze část, kde je Light na vejšce, ne detektivem.Za mě 100%, první část, druhá 67%.Jak říkám, budu mluvit o první. Jedno z mála anime, ke kterému se vracím a vždy najdu něco nového, co rozšíří moje uvažování a řeknu si "hele vole lajte, proč jsi neudělal tohle číst celé

Celkem: 9
Příběh: 10
Charaktery: 8
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: KRYSTOFD

Přidáno: 24.12.2016 03:27 | karma: 0      
Tak začnem od začátku. Už od ranného začátku je anime zajímavé, láká po skouknutí můžeme krásně a průběžne vidět jak se z hlávní postavy stává psychopat. Celkově postavy jsou nečím vždy zvláštní, někdy až na úsměvné hranici se smíchem. Příběh je daný, avšak číst celé

Celkem: 9
Příběh: 10
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: KawaiiIly

Přidáno: 15.09.2017 20:14 | karma: 0      
Takže...Death Note. Death Note je taková introdukce do světa anime, aspoň podle mě. Všichni lidi , kterým jsem kdy Death Note doporučila, se později o anime začali zajímat. Death Note je unikátní svou zápletkou, postavami a prostředím. Na jednu stranu tu máme dobře vypadajícího, číst celé

Celkem: 10
Příběh: 9
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Zeron

Přidáno: 03.01.2015 12:49 | karma: 0      
Mistrovské spojení anime s psychologickým a detektivním žánrem v noir feelingu. Kvalitní příběh byl základním pilířem, který smazal menší neduhy a naplnil mě očekáváním jak to celé dopadne. Jen škoda, že po ukončení hlavního úkolu Lighta, přichází, ve srovnání se číst celé

Celkem: 10
Příběh: 9
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: kikotin

Přidáno: 22.05.2015 22:12 | karma: 0      
Ze začátku jsem se na Death Note díval jen proto, že jsem neměl po Shingeki no Kyojin (aka Attack on Titan) na co koukat ale asi tak po 4. díle jsem z úžasu jak je toto anime super měl husí kůži! Stoprocentně doporučuji lidem co to ještě neviděli! A ty použitý písničky to je číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Nana777

Přidáno: 26.09.2017 12:51 | karma: 0      
Jedným slovom- srdcovka. Anime, vďaka ktorému som sa stala pred rokmi otaku. Premyslené, so skvele prepracovanými postavami. Dej, s mnoha zložitými zápledkami, dáva logiku. Námet je originálny. Vtiahne vás to do deja a nepustí až do poslednej sekundy. Dokážete sa pri tom nasmiať ale číst celé

Celkem: 7
Příběh: 8
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: ToTsuiShinzou

Přidáno: 27.09.2017 22:34 | karma: 0      
POZOR TATO RECENZE OBSAHUJE SPOILER!!   Death Note bylo moje první anime, které jsem viděla a dokoukala až do konce.Rozhodně stojí za to.    Hned po prvním díle jsem se na to musela koukat 24/7. Jako mnoha lidí jsem si hned na první pohled oblíbila Ryuka, našeho shinigamiho.Postavy číst celé

Celkem: 9
Příběh: 9
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 8

Autor: Magnus24

Přidáno: 25.03.2016 11:20 | karma: 0      
Death Note má možná své chyby, ale i přes to je to naprosto úžasné anime. !!!POZOR SPOILERY!!! Příběh úplně geniální a vždy při pouštění nového dílu jsem si říkal:"Ano naper mi to přímo do žíly. Děj bych rozdělil na 3 části - 1.Kira vs. L, 2. Light+L vs. Kira 2 3. číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 9
Hudba: 8

Autor: Ela_San

Přidáno: 07.01.2017 21:40 | karma: 0      
Opět jedno skvělé anime. Občas si říkám proč jsem s ním začala, vždyť je toto mimo mé chápání. Nedokázala jsem předpovědět další tah L-a , Lighta nebo N-a. Podle mě mají postavy opravdu co nabidnout avšak pořád nevím jak se jmenuje L? Nějak jsem to přehlédla, příběh číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: BrookEvanger

Přidáno: 04.05.2015 04:16 | karma: 0      
Death Note jsem viděla už před pár lety, ale do teď mi nedává spát. Bylo to víceméně moje první anime, což je část důvodu, proč ho tolik miluju, ale když se na něj teď dívám zpětně, pořád vítězí jako moje nejoblíbenější anime. Děj: Děj mi připadá dokonalý. číst celé

Celkem: 10
Příběh: 9
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 7

Autor: Zolix

Přidáno: 09.11.2014 01:37 | karma: 0      
POSTAVY: Co se týče postav, tak ty mě hodně překvapily. Nejen, že byli dobře promyšlené. Tak zároveň divák někdy netušil a mohl si dedukovat pro sebe. Díky tomu jsem se na to díval z jiné stránky, než pouze na anime, které s chutí sleduji. Donutilo mě to se neskutečně vžít číst celé

Celkem: 10
Příběh: 9
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: HarunoNanami

Přidáno: 15.05.2017 21:49 | karma: 0      
V první řadě bych se měla asi trochu zastydět (dobře, pořadně zastydět!), že jsem se k této klasice dostala až teď. Musím opravdu pochválit propracovanost postav, je to opravdu neuvěřitelné. Zápletka, děj, logické uvažování na úplně jiné úrovni, to všechno bylo pro mě číst celé

Celkem: 9
Příběh: 8
Charaktery: 10
Animace: 9
Hudba: 9

Autor: Jacinda

Přidáno: 30.01.2015 21:02 | karma: 0      
Mám za sebou 10 dílů, musím do nebe vychválit český dabing a už mám svého miláčka - L. Na CZ jsem narazila náhodou, když jsem nemohla najít titulky k 6.dílu a nezbývalo mi než se podívat v cz. Brzo jsem zjistila, že hlas Michala Jagelky je úlisnější, protivnější a číst celé

Celkem: 9
Příběh: 9
Charaktery: 9
Animace: 8
Hudba: 9

Autor: Nokarugami

Přidáno: 28.08.2015 16:52 | karma: 0      
Toto je má vůbec první recenze, a to nejen anime, ale recenze čehokoliv. V první řadě musím vyzdvihnout postavy, které jsou v tomto anime prvotřídně zpracované. Děj je velmi dobře vymyšlený, nenechá diváka ani chvíli chladným. Konečně jsem narazil na anime, u kterého je číst celé

Celkem: 7
Příběh: 10
Charaktery: 7
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: Daja

Přidáno: 19.09.2016 13:54 | karma: 0      
Príbeh má skvelu myšlienku o spravodlivosti a moci. Dobrý dej, až na to, že staršie ročníky si povšimnú, že mangaka Tsugumi Ohba s nami po celý čas manipuluje. Celé je to pretkané manipuláciou a argumentačnými klamy. Hlavné postavy vystupujú až reprezentatívne inteligentne, a číst celé

Celkem: 9
Příběh: 8
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: knira

Přidáno: 18.08.2014 12:10 | karma: 0      
Death Note. Úchvatná hudba, famózní animace. Strhující děj jen o první půlky. Pak byl násilně natahován nevhodným způsobem (náhrada důležité postavy jinou + příchod jiné důležité postavy), což vyústilo v chaotický masakr. Cca od dílů 50/60 až do předposledního to číst celé

Celkem: 8
Příběh: 6
Charaktery: 10
Animace: 8
Hudba: 6

Autor: DheArtS

Přidáno: 04.06.2017 19:34 | karma: 0      
Hoci to nie je moje prvé anime, ale prvá recenzia. Tak snáď bude za niečo stáť.  DeathNote je anime, ktoré je vo svete Otaku pravdepodobne dosť známe. Ja som sa tomuto anime vyhýbal, pretože mi nepríde zaujímavé pozerať anime, ktoré už videl každí. No keď som pustil prvú číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: Harp-Heart

Přidáno: 12.02.2015 19:34 | karma: 0      
Death Note je příběh, který mě po více jak čtyř ročním výpadku přiměl se o anime znovu začít zajímat. Hned první epizoda vás vtáhne do děje neuvěřitelným způsobem. Skutečně si přejete vidět, jak Light chce změnit svět a jak se mu v tom L snaží zabránit. :-) Díváte číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: Minako-Kei

Přidáno: 22.05.2015 15:07 | karma: 0      
Death Note bylo moje první Anime.Nic moc jsem od něj nečekala.Ale DN mi vyrazilo dech.Je to fakt úžasné Anime.Moc se mi líbil příběh i kresba.Zamilovala jsem si postavu L.Asi proto,že je to prostě osobnost,moc se mi líbilo jak bral věci,seděl nebo jeho závislost na sladkém.Nemohla číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 9
Hudba: 9

Autor: makynaa00

Přidáno: 09.04.2016 14:09 | karma: 0      
Když nepočítám Naruta je tohle moje první anime. Nejprve bych začala s tím co se mi nelíbilo. První opening byl skvělý ,ale ten druhý, jako vážně? To se opravdu nedalo poslouchat a N tuto postavu opravdu nemám ráda je dětská a snaží se být až moc jako L na kterého nikdo číst celé

Celkem: 10
Příběh: 9
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: ladyMiko

Přidáno: 23.12.2017 23:07 | karma: 0      
Tak tohle je jedno z nejlepších anime vůbec. Má perfektní kresbu, je v tom humor a hlavně je to strašně chytré. Což moc často k vidění nebývá. Prvních deset dílů je úplně božích, dalších deset už je o malinko míň, ale pak už to jde z kopce a konec je totálně k číst celé

Celkem: 9
Příběh: 8
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 7

Autor: machy

Přidáno: 16.02.2015 01:11 | karma: 0      
SPOILER ALERT Death Note je první anime, co jsem dokoukal. Samotný námět je perfektní. Znuděný Bůh Smrti upustí Zápisník Smrti do světa lidí. Tam ho sebere kluk, který je tak trochu také znuděný svým světem. Objeví účinky zápisníku a začne "magořit" a chce předělat svět číst celé

Celkem: 9
Příběh: 8
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Tommy20

Přidáno: 18.02.2015 19:46 | karma: 0      
Death Note je skvele anime but not perfect konec se mi osobne moc nelibil jak by mohl ale je to muj nazor kdyz öight bojoval proti L tak to bylo uzasny jak by rek Franky z One Piece SUPERR ale jak tam nastoupili kidi tak to prestalo mit DN atmosferu nekam zmizela prestalo to pro me byt tak SUPERR číst celé

Celkem: 10
Příběh: 8
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: IdenDarkTp

Přidáno: 20.10.2017 14:38 | karma: 0      
POSTAVY - k nim nemám co podotknout... Jenom možná Near byl trošku zvláštní, ale na ničem to neubralo.. HUDBA - první opening a ending byly docela pomalé, ale ty druhé 'verze' byly dooost drsné xDDD mno, co dodat xD KRESBA,ANIMACE - nic, nic..! Nemám co dodat! ( --> jednoduše super číst celé

Celkem: 9
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: monkor

Přidáno: 18.01.2016 16:36 | karma: 0      
death note je jedno z nejlepsich anime, které jsem videla... je v nem humor i napeti ktere vas nuti podivat se na dalsi dil... toto je opravdu jedno z mala na kterxch jsem byla pomalu zavysla.. rozhodne bych ho doporucila tem kterym se libi kuroshitsuji nebo mirai nikki na rozdil od nich v death číst celé

Celkem: 9
Příběh: 7
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 8

Autor: BriMercury

Přidáno: 07.01.2018 05:06 | karma: 0      
RECEZNE MŮŽE OBSAHOVAT SPOILERY! Tohle pro mě bylo úplně první anime, které jsem viděla (pokud nepočítám Pokemony) a po jeho shlédnutí jsem si k anime vytvořila super vztah. Občas mi sice přišlo, že je příběh trochu zamotaný, ale je to  jen drobná chybička, která se dá číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: smusa

Přidáno: 10.10.2016 19:10 | karma: 0      
Death Note  je rozhodně jedno z nejlepších anime,které můžete sledovat-příběh je dokonale podaný,je v něm i velké množství zvratů,prostě známky kvalitního příběhu. Hudba perfektně sedí v dramatických,ale i ostatních scénách. Kresba/Animace je stejně jako u většiny číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 9
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: Kajush-senpai

Přidáno: 13.01.2018 18:31 | karma: 0      
Už je to celkem doba co jsem zhlédla toto anime,ale doposud mi spoustu scén utkvělo v hlavě.Tohle anime vřele doporučuji jak začátečníkům, jako jsem při jeho zhlédnutí byla já, tak i pokročilím fanouškům detektivních anime. *SPOILERY* (Kdo anime neviděl z toho stejně moc mít číst celé

Celkem: 10
Příběh: 9
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: peddy

Přidáno: 28.01.2016 18:44 | karma: 0      
Dokonale propracované strhující anime, které prostě musíte dokoukat do konce. Okolo tajemného L a Yagami Lighta se děj každou epizodou zamotává stále víc. Dalo by se říci, že tito dva předpokládají tah svého soupeře tak dokonale, jako kdyby spolu soupeřily světlá a stinná číst celé

Celkem: 9
Příběh: 8
Charaktery: 8
Animace: 7
Hudba: 7

Autor: IDN666

Přidáno: 15.07.2017 22:46 | karma: 0      
Zatím se moc nevyznám v anime, protože ho teprve začínám sledovat = nemám to s čím pořádně porovnat. Musím říct, že mě fakt bavilo sledovat, jak se děj vyvine, co koho napadne a hlavně: jak se to vyřeší. Hlavně jsem fandila Kirovi, ale i tak mě fascinovaly myšlenkové číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 9
Animace: 8
Hudba: 8

Autor: Lory_Humble

Přidáno: 10.10.2015 21:53 | karma: 0      
Abych byla upřímná, nikdy jsem nemohla pochopit všechny ty lidi okolo, co vlastně na anime vidí. Sama jsem tehdy viděla jen pár prvních dílů Naruta, kterého jsem shledala jako nudnou hloupost (bez urážky) a tak jsem se domnívala, že u ostatních to bude podobně. Šeredně jsem se číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Rognort

Přidáno: 18.03.2016 19:03 | karma: -1      
Když jsem jako 12tiletý kluk na Animaxu uviděl detektiva pojídajícího sladkosti v posedu, který jsem nebyl s to napodobit bez bolesti páteře, kterak dedukuje o nečem zvaném Kira, byl jsem uchvácen. Objevil jsem svou bránu do světa anime. Úžasný souboj geniálních myslí. Úžasný číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Jane1310

Přidáno: 19.02.2016 12:04 | karma: -1      
Death Note byl první anime které mě chyto a nepustilo. Celý příbh je od začátku do konce napínavý, je to trochu filozoické, ale kdo by to s takovýmhle námětem nečekal... Napětí se postupem času stupňovalo a já měla každou volnou chvíli chuť pustit se znovu do sledování. číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: RinSatsuki

Přidáno: 28.02.2016 12:16 | karma: -1      
Death Note je jeden z nejznámějších a nejlepších anime vůbec. Něco jako Naruto jen s míň dílů. Podle mě si to oblíbíte jestli máte rádi detektivky a tak. Mě se anime velice líbilo, teda jakmile zemřela jedna velmi důležitá osoba míň mě to bavilo.. Jen prosím,nekoukejte se číst celé

Celkem: 8
Příběh: 10
Charaktery: 8
Animace: 7
Hudba: 9

Autor: KuroiShi

Přidáno: 08.09.2014 14:46 | karma: -11      
 Hlavní postava se jmenuje Light Yagami. Light je jako každý den ve škole a dívá se z okna, když vtom najednou uvidí jak z nebe spadne na školní pozemek nějaký zápisník. Po hodině se jde podívat na místo kde ho viděl spadnout a sebere ho. Na deníku v černých deskách je číst celé