Shingeki no Kyojin - Recenze

Shingeki no Kyojin

Sdílet

Recenze ostatních náštěvníků

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: lordShinigami

Přidáno: 31.07.2014 01:25 | karma: +61      
Toto anime by jsem popsal jednoduše - FANTASTIC!Hudba je velice dobrá, ale na poprvé mi to přišlo trochu divné kloubit němčinu a japonštinu dohromady, ale hodně rychle jsem si na to zvykl. Animace je taky krásná, dobře propracovaná. Příběh, je též velice dobrý a postavy taktéž. číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Ericius

Přidáno: 06.08.2014 21:03 | karma: +39      
Teda lidi, málokteré anime na mě zapůsobí tak silným dojmem jako Shingeki no kyojin, a to hned od první epizody! Nechápu, jak jsem mohla žít předtím, než jsem shlédla tento skvost. Nepřestane mi vrtat hlavou, jak to tvůrci dělají, že 30% děje tvoří seznamovávání se s číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Ashinaraen

Přidáno: 17.08.2014 23:07 | karma: +24      
Toto anime je fakt niečo úžasné.  Chytí kazdeho milovnika anime, no aj toho, kto sa tomuto zanru moc nevenuje. Toto bolo moje prve anime, a nikdy nelutujem ze som s nim zacal. Je tam presne to co ma v kazdom pravom anime byt, a aj nieco naviac.   Postavy: Prepracovane postavy, kazda s číst celé

Celkem: 9
Příběh: 10
Charaktery: 8
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: Kasumi-san

Přidáno: 16.08.2014 21:41 | karma: +10      
Anime, které se mi moc líbilo. Nejen že příběh byl skvělý, ale i soundtracky, většinu postav jsem měla celkem v oblibě (hlavně Sashu :D), takže další super anime, na které můžou být Japonci patřičně hrdí. Kdybych se trochu šťourala, možná bych našla nějaké ty mini číst celé

Celkem: 10
Příběh: 9
Charaktery: 10
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: Gwyxy

Přidáno: 23.10.2014 01:15 | karma: +7      
Úvod: Ták jo... po delší době nějaká tá Gwyxyho recenze, tentokráte na tuto pecku SnK... Tákže, bez dalších řečí na rozbor.   Postavy:  Na první pohled nevýrazné postavy, které projevují "opravdové" emoce, to co většina v tomto dílku shledává až otřesným co se číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: xMaresh

Přidáno: 05.11.2014 19:47 | karma: +5      
Opravdu nevím co to téhle recenze napsat, protože nemám slov jak je toto anime fantastické. Pro mě jednoznačně TOP anime! Postavy: Užasně propracované a originální a hlavně s charakterem! Opravdu né v každém anime najdete tak dobře zpracované postavy. Každá je jiná a dobrá v číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 7

Autor: rajce321

Přidáno: 16.09.2014 23:14 | karma: +4      
Po prvnim dile jsem anime asi na dva mesice odhodila protoze jsem si rikala ze je to kravina divat se na obry co pojidaji lidi. Byla to obrovska chyba. Tohle anime je jedno z nejlepsich co jsem snad videla protoze se v kazdem dile neco deje takze se vubec nenudite. Chvilema jsem malem praskla číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Harp-Heart

Přidáno: 27.05.2015 11:11 | karma: +4      
Tohle anime je opravdu mimořádná pecka! Perfektní příběh který nikde nezaostává, vynikající podbarvení ladící hudbou. Opening ze Shingeki no Kyojin patří mezi mé nejoblíbenější! Geniální práce s postavami, které si člověk buď oblíbí nebo nenávidí. I love you číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Malacai

Přidáno: 31.07.2014 01:37 | karma: +4      
Action, awesome characters ,inccredible music and dramatical storyline that will make you laugh and cry. číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Aranel

Přidáno: 22.12.2014 22:26 | karma: +4      
Upřímně... Na toto anime jsem se začala koukat kvůli obrázkům Leviho a kvůli tomu že se to všem hrozně líbilo. Říkala jsem si: "To bude nějaká nezajímavá blbina" Opak je pravdou. Anime mi přijde hodně epické. Příběh zajímavý, postavy se mi charakterově líbí, animace je číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Sabishii

Přidáno: 19.10.2014 21:08 | karma: +4      
Podle mého názoru je Shingeki no Kyojin jedno z naprosto prvotřídních anime. Hned v prvním díle začíná akce, která prostě neskončí, ať už chcete nebo ne. Jsem si jista, že po skončení pátého dílu, se najde jen velmi málo jedinců, co budou ochotni toto anime vypnout dřív, číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Mordad

Přidáno: 07.08.2014 22:37 | karma: +4      
Zatím jediné anime, které si u mě vysloužilo 10/10. Když jsem si přečetl příběh, tak jsem trochu pochyboval o kvalitě tohoto anime, ale rád jsem se brzy nechal přesvědčit o tom, že stojí za to se na to podívat. Soundtrack, charaktery postav, příběh..celkově to na mě působí číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: HatakeEllie

Přidáno: 14.01.2015 19:01 | karma: +4      
Můj názor na snk je velmi pozitivní... ze začátku mi ten příběh přišel celkem zajímavej už hned tím že po chvíli se tam dělo hodně divných věcí... ale pak? pak už to bylo jiné všechno jiné a mě se to začalo líbit čím dál tím víc a víc a jsem neskutečně šťastná číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: wendy0chan

Přidáno: 27.10.2014 17:22 | karma: +4      
O tomhle anime jsem dřív slyšela velice kladné názory, tak jsem se rozhodla, že se na to taky podívám. Zaujala mě už první epizoda. Dá se dost snadno pochopit o čem to vlastně bude. Příběh je vážně super. Sice se dá dost snadno očekávat co se bude dít dál, ale i tak dokonale číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Wolf21

Přidáno: 25.01.2015 13:06 | karma: +4      
Prostě....já nemám slov. Viděla jsem spoustu anime snad všeho žánru. Ale vždycky mě to táhlo k akčním. A mám spoustu anime které, nikdy nezapomenu jako třeba Ginga Densetsu Weed nebo Wolf's rain, ale tohle anime má vlastní místo. Postavy jsou nádherně animované a ta atmosféra , číst celé

Celkem: 5
Příběh: 7
Charaktery: 5
Animace: 10
Hudba: 3

Autor: SaikoKurama

Přidáno: 13.12.2016 12:16 | karma: +3      
Je mi jasné, že si tahle recenze nenajde moc kladných hodnocení, ale ber te ji jako zpověď a ne jako psaní nějakého hatera. Moc jsem se těšil na tohle anime, všichni o něm mluvili atd. A já jsem byl ze začátku nadšen. Asi tak do Erenova výcviku. Pak.... jsem se nehorázně nudil. číst celé

Celkem: 9
Příběh: 10
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 7

Autor: Spata

Přidáno: 28.10.2015 22:44 | karma: +3      
Velmi originální téma anime. Myslím si, že hlavními body autorů byla realističnost anime a vcítění se do situace, i když někdy už mě nebavilo koukat na to jak tam všichni trpí, né, že by mě nebavilo koukat se na lidský utrpení ale přišlo mi, že to s tím zbytečně číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: lavion70

Přidáno: 25.05.2016 21:57 | karma: +3      
Tak, zdravím vás u své recenze. ^^ Tohle anime jsem odkládala asi čtvrt roku, protože mi podle popisu připadalo nudné, no, jednou jsem se k němu dokopala a hned u prvního dílu jsem už nelitovala! Skvěle propracované anime, animace kresba užásná. Příběh se mi také moc líbil, číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: _Asuna_

Přidáno: 26.03.2015 11:02 | karma: +2      
Ze začátku jsem si říkala,že jde o pěknou kravinu.Že právě když je to o obrech tak to bude nezáživné,ale pravdou je,že je to opak! Tohle anime má skvělý příběh,ihned vás zaujme postavami,ale také dějem.Koho by napadlo,že na tu dobu budou mět tak speciální nástroje,prostě číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Yumi-Shitori

Přidáno: 03.05.2015 14:41 | karma: +2      
Toto anime si odomňa vyslúžilo 10/10. 1. Postavy: 10/10- každá postava je iná a  niečím výnimočná a má svoje dobré ale aj zlé stránky. Ja osobne som si obľubila všetky aj keď boli dobré,zlé alebo dokonca aj šialené :D. Obry si určite zamilujete. :D 2. Príbeh: 10/10- Ten číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Majk123

Přidáno: 10.10.2017 14:54 | karma: +2      
Všechno na tomto anime je naprosto perfektní a úžasně zpracované, musím pochválit i úžasný dabing, postavy jako takové a hudbu která se zde objevila. Pro mě osobně je to příběhově (zvraty,kresba a názorové proměny lidí) druhé nejlepší anime, které jsem měl tu čest číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Myiumi-Chan

Přidáno: 14.05.2015 21:04 | karma: +2      
Nejlepší anime, co jsem kdy viděla :) Je to srdcovka. Prvně, co jsem to sledovala s polštářem v rukou a vykulenýma očima, jsem brečela jako když prší. První okamžiky dívání se na toto Anime byly nejcitlivější. Anime jsem viděla 5x a nehodlám přestat ! Toto anime je hlavně číst celé

Celkem: 9
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 7

Autor: sboulinka

Přidáno: 07.02.2015 19:06 | karma: +2      
O tomhle anime jsem slyšela vždycky jen samé kladné recenze, všichni ho vychvalovali až  do nebes, ale...Nechci říkat že mě zklamalo, protože by to nebyla úplně tak pravda, ale- mno, prostě jsem od něj čekala víc. Ze začátku mě nadchlo! Porvní opening (Guren No Yumiya) byl číst celé

Celkem: 0
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: julka2932

Přidáno: 02.04.2015 14:59 | karma: +1      
Toto anime patrí medzi moje naoblubenejšie a mám k tomu len jedno slovo - FANTASTICKÉ!!! Toto anime je ku mne ako stvorené, proste wau. :3 Postavy: fakt super, moja naoblubenejšia je Levi Rivaille, doslova som nad ním slintala :D Mikasa je skvelá, Armin mi príde  tak trochu "dosratý" ale číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: OtsuyuSama

Přidáno: 25.04.2017 23:10 | karma: +1      
Ještě jsem nenarazila na anime, které by na mě působilo takovým dojmem jako právě Shingeki no Kyojin. Postavy jsou promyšlené, soundtracky naprosto dokonalé, děj je plný zvratů a otázek.. Nemluvě o animaci, která mi napoprvé skoro vyrazila dech. Strašně moc se mi líbí kombinace číst celé

Celkem: 9
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 8

Autor: rex1660

Přidáno: 13.06.2017 15:37 | karma: +1      
Shingeki no Kyojin je dle mého názoru jedno z nejlepších anime. Nejsem zrovna ten typ člověka co by se jen tak sám hrnul do anime a právě proto jsem se dlouho rozhodoval jestli se na Shingeki no Kyojin měl podívat a nejspíš bych toho hodně litoval protože se mi strašně moc líbilo číst celé

Celkem: 9
Příběh: 8
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: knira

Přidáno: 28.02.2015 00:38 | karma: +1      
Těžko hodnotit anime, které ještě neskončilo, ale i tak přispěju svojí troškou do mlýna.  Co se týče prvního dojmu - příliš mnoho krve a zbytečných brutálních smrtí - ale to je čistě můj vkus. Ovšem toto anime obsahuje mnoho dalších fascinujících věcí, které si číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Shann

Přidáno: 24.05.2016 14:35 | karma: +1      
Tohle je mé první Anime co jsem viděl a naprosto mně uchvátilo. Na první pohled se zdá že se jedná o naprosto nezáživný a nezajimavý příběh, ale po zhlédnutí první epizody jsem byl překvapen. Příběh je skvěle vyobrazen, otevřené konce, které vas doslova nutí zapnout číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: urby609

Přidáno: 12.12.2016 01:37 | karma: 0      
BOMBA-BOMBA-BOMBA-BOMBA-BOMBA-BOMBA-BOMBA-BOMBA-BOMBA-BOMBA-BOMBA-BOMBA-BOMBA-BOMBA-BOMBA-BOMBA-BOMBA-BOMBA-BOMBA-BOMBA-BOMBA-BOMBA-BOMBA-BOMBA-BOMBA-BOMBA... Co vic k tomu napsat?? BOMBA prave se na tohle dilo podruhe po dvou letech a musim priznat ze zazitek, pocity emoce jsou stejne jako pri číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Amiona

Přidáno: 03.03.2016 14:50 | karma: 0      
Som ohromená. Nie len svojim ďalším presným výberom, kedy si anime zamilujem a som nim ohromená a prekvapená. Krásna kresba, charaktery, samotný obry, krvavé scénky. Hudobné sprievody scén. Myšlienka, ktorá vás poháňa a tak ako Legionársku legiu, tak aj nás sledovateľov celej číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: Enami

Přidáno: 29.04.2017 09:10 | karma: 0      
Shingeki no Kyojin je rozhodně anime které mě dostalo po všech stránkách. Příběh je nápaditý a akční od první až do poslední chvíle a téměř vždy v sobě zanechává takové to "ale proč?" které láká k dalšímu dílu. Velice pěkně realizované prostředí doplňuje číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: chio

Přidáno: 07.08.2016 02:09 | karma: 0      
Naprosto úžasné anime. Povedený neotřelý příběh, krásná kresba postav a vystihnutí charakterů. Každý si tady najde to své. Boj a krvavé scény jsou dobré, ale v tomto anime se neopomíná ani na to, že někdy je potřeba použít k vítězství svou mysl, což se u některých číst celé

Celkem: 8
Příběh: 7
Charaktery: 10
Animace: 9
Hudba: 7

Autor: Saika-hen

Přidáno: 14.10.2017 13:07 | karma: 0      
Toto anime mě v podstatě nijak extra nenatchlo. Děje se v něm skoro to samé po celou dobu  a  samotné místo děje je také na mrtvém bodě. Přece jen je toto anime dosti dobré a najde si místo v těch nejoblíbenějších. Anime jsem jinak osobně dal 8/10. To nejspíš hlavně z číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: ondri

Přidáno: 14.05.2017 20:46 | karma: 0      
Asi nejlepší Anime co jsem videl.Grafika je na skvělé úrovni,hudba výborne doplnuje atmosferu a příbeh napínavý a poutavý.Není teměř co vytknout ,asi jen to že postavy umírají příliš rychle a tak si je temeř ani nestihnete zapamatovat.Jinak hl postavy mají každá jiný  číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Michalka009

Přidáno: 16.05.2017 17:15 | karma: 0      
Musím říct, že toto anime bylo EXELENTNÍ! Nemá nejmenší chybičku , perfektní postavy + charaktery. Každý má jiný a originální charakter a city. V tomto anime se nestane aby jste se nudili nebo že by vám přišlo zbytečné že jste na něj klikly. Miluju tohle anime , sleduji ho číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Lanty

Přidáno: 19.05.2017 10:47 | karma: 0      
Prostě je to strašně boží,Poprvé když sem na to koukal tak sem si řekl že je to na mě příliš drastcké. ale potom sem si řekl že to anime určitě stojí za to,jediná věc co mě tak trošku mrzí je že druhá půlka je o lidech kteří se přeměňují na titány což mě trochu číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: AnimefanMan

Přidáno: 22.09.2016 00:09 | karma: 0      
+ .prepracovaný, napínavý príbeh. .všetko čo sa týka sveta, obrov, výstroje premyslené a vysvetlené do najmenších detailov .dej len tak človeka neomrzí .každá postava má svoj príbeh, špecifické schopnosti a črty postavy .čo sa týka hudobného podkladu v Anime a číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: denz2

Přidáno: 16.01.2016 12:29 | karma: 0      
Ahoj lidi, s potěšením Vám mohu oznámit že tohle anime bylo zfilmováno. Včera jsem ho vyděl v letadle JAL pod názvem "Atac on Titan". Film je rozdělený do dvou částí a je to pořádně emotivní krvák. Opravdu stojí za shlédnutí celý film a to včetně hlavních hrdinů a číst celé

Celkem: 0
Příběh: 10
Charaktery: 8
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: Shawie

Přidáno: 08.05.2016 11:21 | karma: 0      
Toto anime mě velmi zaujalo už jen z traileru na youtube a tak jsem se na něj musela podvíat. Bylo je lepší než jsem si myslela. Velmi mě zaujmula hudba a dobře propracované postavy. I příběh má něco do sebe. Shingeki no Kyojin je opravdu jedno z nejlepších anime a myslím si že číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: hiraishinx

Přidáno: 12.10.2016 10:24 | karma: 0      
Najlepšie anime aké som kedy videl.Vzhľadom k tomu že som fanúšik tých "postapokalyptických" filmov/seriálov tak to nemôžem hodnotiť inak ako 10 bodov za príbeh,postavy,hudbu aj animáciu (hoc tých titánov mohli spraviť lepšie).Myslím si že nikomu sa už nepodarí spraviť tak číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Petulla

Přidáno: 04.07.2017 18:20 | karma: 0      
Tomuto anime snad není co vytknut, příběh je perfektní, skvěle propracovaný! Hudba úžasně dynamická, animace dokonale spracovaná. Málokteré anime mě takhle chytlo a pustilo až na konci. Každý díl byl nabitý spoustou nových zážitků, řekla bych. Autor mě nesčetněkrát číst celé

Celkem: 8
Příběh: 8
Charaktery: 7
Animace: 10
Hudba: 8

Autor: dakota_azet

Přidáno: 28.02.2017 11:52 | karma: 0      
Vím, že vzheldem k mému hodnocení, je to zvláštní začátek, ale anime se mi moc líbilo. Hrozně se těším na další sérii. Opravdu. Až na postavy. Ať pátrám v paměti jak chci, téměř žádné jejich "osobnosti" či jména mi v hlavě neutkvěly. Je to vážně škoda. U spousty číst celé

Celkem: 10
Příběh: 9
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Gabrlenka

Přidáno: 01.08.2015 15:20 | karma: -1      
Tak tohle anime mě fakt dostalo. Jsem ten typ člověka, který se podívá na prvních pár dílů a pak ho to přestane bavit. Ale tohle.... fakt super!! Opravdu jedno z mála anime, které jsem dokoukala celé a taky se na něj dívám podruhé a pořád mě baví. Akorát,co se týče celé číst celé

Celkem: 7
Příběh: 10
Charaktery: 9
Animace: 9
Hudba: 8

Autor: AkimotoKazama

Přidáno: 12.04.2015 13:59 | karma: -33      
Upozornění (Spojlery) Takže toto je moje první recenze,Shingeki no Kyojin je celkem dobré anime. Akorát musím upozornit na to že tam byl malí problém s tím že Eren v nějákým 4 dílu zemřel, což byla chyba měl jsem 100 chutí vypnout to a dát nejniší hodnocení. Jenže já co číst celé

Celkem: 6
Příběh: 8
Charaktery: 7
Animace: 8
Hudba: 6

Autor: Mafian

Přidáno: 12.11.2014 18:51 | karma: -36      
Je možné, aby vata převládala nad dějem? Anime Shingeki no Kyojin je jeden z příkladů, že skutečně tato možnost existuje. Nejsem si jistý, jestli je způsob natahování, jaký razí toto anime, jen pokusem vyplnit prázdné epizody nebo má jít o seriózní součást příběhu. číst celé