Another - Recenze

Another

Sdílet

Recenze ostatních náštěvníků

Celkem: 10
Příběh: 9
Charaktery: 10
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: Matura

Přidáno: 31.07.2014 15:05 | karma: +21      
ANOTHER. Výborné anime plné krve ale vadí mi cenzury u každého krvavého záběru. Postavy výborné i když některé nemají dodělaný charakter (stejně hned umřeli) i přesto jsou skvělé. Hudbě nemám co vytknout opening,ending a vše okolo bylo bez chyby. Co se týče kresby tento číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 8

Autor: Natsuno

Přidáno: 11.09.2014 17:35 | karma: +7      
Velmi dobré anime. Opravdu to dokáže překvapit ve všech směrech a příběh je naprosto geniální! Postavy podle mně jsou normální a je skvělé že jen jedna postava vyčnívá nad ostatníma.. Hudba mně celkem moc nezaujala, ale kresba a animace to opravdu skvělě nahradily.. číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: sofiemirikina

Přidáno: 30.07.2017 19:03 | karma: +4      
°Jedno z mých nejoblíbenějších anime. °Jsou tam nečekané situace, takže když si myslíte, že víte jak to skončí, vlastně se pletete... °Jsem jediná, kdo naprosto miluje opening?  °Je tam dost krvelačných záběrů, což pro někoho může být problém, ale stojí za číst celé

Celkem: 9
Příběh: 9
Charaktery: 8
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: Ericius

Přidáno: 07.08.2014 10:43 | karma: +3      
Jsem ráda, že právě Another je jedno z mých prvních shlédnutých anime. Už ta část, kdy Misaki Mei vystupuje z výtahu za doprovodu sado-maso hudby(mám to na mobilu) mi učarovala a od scény s deštníkem jsem se ten večer nehla od počítače(jenom na záchod a pro bonbony). Konec jsem číst celé

Celkem: 8
Příběh: 8
Charaktery: 8
Animace: 10
Hudba: 7

Autor: Jacinda

Přidáno: 30.01.2015 20:19 | karma: +2      
Z tohohle by se jeden posral. Omlouvám se za sprosté slovo, ale napadlo mě to naprosto samovolně. Anime má pomalý nájezd, aby v posledních 5 dílech vyždímal diváka do mrtě. Složitost příběhu je extrémní a musím se přiznat, já tu kletbu prostě nechápu. Zato se mi stalo, že číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: teraya

Přidáno: 11.06.2017 11:14 | karma: +2      
Mamka mi vždycky říká: "Jak se na to můžeš dívat? Bože, kreslené postavičky, já myslela, že jsi už z pohádek vyrostla!" Pustila jsem jí pár scének z Another a myslím, že změnila názor. :D Dokonalý krvák, hudba skvěle pasuje k příběhu a navádí takovou tu mystery číst celé

Celkem: 9
Příběh: 10
Charaktery: 8
Animace: 9
Hudba: 7

Autor: Korozka12

Přidáno: 28.08.2014 12:16 | karma: +1      
Tajemné, děsivé, lekavé, napínavé a plné krveprolití. Prostě moje gusto. Another jako takové jsem pochopila až na samotném konci a beztak si ještě doteď nejsem jistá, zda správně. V Another jsou dokonale promyšlené, načasované a propracované scény (nejvíce ty smrtelné) a číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Carietta

Přidáno: 05.02.2017 14:34 | karma: +1      
Tohle anime na mě udělalo obrovský dojem, už dlouho jsem neviděla tak skvělé anime které by mě tak pohltilo a měla bych z něho tak úžasný pocit :D. Všem doporučuji, tohle anime se u mě umístilo na první žebříček :3. Charakter postav je úžasný, každá postava má odlišný číst celé

Celkem: 8
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: lavion70

Přidáno: 27.11.2016 18:05 | karma: 0      
Another - anime ve kterém jde o to, že 15.-16. ti letý Sakakibara se nastěhuje do jiného města z Tokya a začne chodit na novou školu (jde do devítky).Třídu uchvátí kalamita jako každý rok a Sakakibara a jeho přátelé se snaží tuto kalamitu ukončit. Anime s tímto žánrem - bez číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: jirik123

Přidáno: 22.03.2015 23:13 | karma: 0      
Zkuste si na tohle udělat někdy čas a tak jako já se na to CELÝ koukněte o půlnoci za jeden den ;_; feels man ;_; jinak úžasný anime dávám 10/10 všechno bylo udělaný na 1+ (postavy, animace, prostě všechno co tady všichni chválej) prostě (prostě) všechno co dobrej anime horror číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Majk123

Přidáno: 21.12.2014 12:46 | karma: 0      
Vzhledem k tomu , že se jedná o moje první hororové anime , tak poklekám před autory , protože takhle geniální příběh , styl kresby a postavy , jsem dlouho neviděl u žádného jiného anime a fakt, že je to horor můj údiv ještě prohlubuje. Já s klidným srdcem doporučuji jako číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: HikariViku

Přidáno: 25.12.2016 20:28 | karma: 0      
Nemám slov, absolutně mě to uchvátilo. Děj je složitější a četla jsem, že někdo měl problém s pochopením, nedivím se. To je ale právě to, co mě u anime dokáže nejvíc zaujmout! Nemám ráda jednoduchost. O napínavé chvíle určitě není nouze. Za mě 10/10. Hudba je to číst celé

Celkem: 9
Příběh: 8
Charaktery: 8
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: Malejkandy

Přidáno: 30.10.2014 14:45 | karma: 0      
Rozhodně dobré anime. Pokudm máte rádi anime které má hodně krve, pár "strašidelnějších" scén a dá se shlédnout za 1 den, určitě vyzkoušejte. Určitě co musím pochválit je hudba. Ta se mi líbila už od začátku, potom animace. Postavy jsou v pohodě, k někaým jsem si číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Zer0dax

Přidáno: 02.04.2015 08:38 | karma: 0      
Nejlepší anime co jsem kdy viděl! Doporučuji se kouknout, děj vás chytne už od prvního dílu. Toto je má první recenze protože jsem si řekl že tohle anime prostě musím ohodnotit. Chytne vás parádní téma z prostředí třetí třídy devátého ročníku která je podle pověstí číst celé

Celkem: 8
Příběh: 9
Charaktery: 8
Animace: 9
Hudba: 8

Autor: Zolotych

Přidáno: 23.04.2017 15:33 | karma: 0      
Another! Za mě povedené anime, ale něco tomu chybělo. I když to na mě dělalo ten spravný dojem, co horror anime má mít. Příbeh se mi zdal docela dobrý, ale  neúplný. Chtěl bych, aby se děj víc rozvedl, takhle mi to připadá, že nás napínají a u konce "rychle, ať  to máme číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: Kajibejckova

Přidáno: 30.09.2017 10:11 | karma: 0      
Another prostě miluju! Nejvíc na něm miluju tu děsivou a tajemnou atmosféru, ponuré město bez života, to je něco neuvěřitelnýho. Je to první anime u kterého jsem se chvílemi fakt bála, což mě potěšilo. Pointa celeého příběhu je fantastická. Moc nemusím opening, ale to číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: Taikiryo

Přidáno: 17.01.2015 21:05 | karma: 0      
Jsem velmi nadšený. Líbí se mi nejen příběh, který je ovšem vynikající, ale i hudba a vlastně celá ta animace. Abych byl upřímný, toto je vlastně první anime, které jsem kdy viděl a musím říct, že mě to vážně nadchlo. Příběh je velmi napínavý, a tak jsem nedokázal číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: elquiska

Přidáno: 29.10.2014 17:41 | karma: 0      
Boží anime, které mě postrašilo i pobavilo. Sice předposlední díl byl trochu chaotický, ale to se dá přehlédnout, díky kvalitě ostatních dílů. Zprvo dosti chaotické, ale později sem všemu porozuměla. Anime má svůj děj a je zakončené což většina anime není. Chtěla bych číst celé

Celkem: 9
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: hiraishinx

Přidáno: 11.08.2016 02:52 | karma: 0      
Another je super horor anime no keby som vedel čo všetko v ňom bude určite by som to nezačal pozeraz pred pol nocou a neukončil to niekedy o 3 ráno ozaj môžem poďakovať za "dobrý" spánok... :D Ale k veci postavy v pohode príbeh rovnako,hudba mi niekedy hádzala husiu kožu ale celkovo číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: _Suxi_The_Kasumi_

Přidáno: 06.05.2017 20:27 | karma: 0      
Perfektní!  Na první dojem to zapůsobilo skvěle. Je to napínavé a hororové.  Objevila se tam spousta krve, takže nedoporučuji pro slabší povahy.  Nejvíce mě zaujala Mei Misaki, která je vlastně hlavní postavou v celém seriálu. Z počátku vám může přijít divná až číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 8
Animace: 9
Hudba: 6

Autor: DorianHart

Přidáno: 24.01.2015 03:53 | karma: 0      
Do třídy nastupuje nový žák. Jenomže spolužáci se chovají divně. Vše se točí kolem kletby, která nese smrt...Tak počkat? Kletba, smrt, podivné chování lidí okolo? No jasně, japonská horrorová škola, jak vyšitá. Ale popořadě. Ústřední dvojice si získá vaše sympatie číst celé

Celkem: 0
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 9
Hudba: 9

Autor: bloodheardt

Přidáno: 28.04.2015 17:10 | karma: 0      
Toto anime mě skutečně nadchlo ! Pěkně vykreslené postavy, dobrý příběh i hudba. Nejvíce mne asi zaujala Akazawa, ani nevím proč, zaujala mne spíše vizáží :D Postava Mizuki také určitě není špatná, ale abych nehodnotil jen kladně, musím vytknout poněkud zvlášní číst celé

Celkem: 8
Příběh: 8
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 7

Autor: Enami

Přidáno: 10.05.2017 18:05 | karma: 0      
Anime, které určitě stojí za to vidět. Atmosféra doprovázející celý příběh je opravdu super a moc jsem se těšil jak to všechno dopadne. No, nebudeme si nic nalhávat. Konec mě celkem zklamal a když nad tím člověk přemýšlí dozadu, tak to zas tak bezchybné nebylo. Ale číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: EllieLovesYou

Přidáno: 04.05.2015 20:10 | karma: 0      
Prvé Anime, ktoré som videla a som nadmieru spokojná. Celé to vyzeralo skvele a som veľmi rada, že som si Another pozrela. Najprv som sa trochu bála to vôbec pustiť, pretože mi Another bolo odprezentované ako horor. Ale akonáhle som si to pustila, zistila som, že je to skôr robené číst celé

Celkem: 8
Příběh: 8
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: Murasakibara

Přidáno: 28.06.2015 20:42 | karma: 0      
Bojíte se? Ale i přesto milujete noční můry? Tak toto anime je přesně pro vás.. PS: Nebudu jsem psát příběh..příběh si můžete najít na shirai..:) Můj názor: Krev..Krev..jak já miluju krev..krev, ale i přesto Horor a Krev jsou dobrá kombinace..sklamal mě číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Amiona

Přidáno: 12.11.2014 20:23 | karma: 0      
Vážení, TOTO anime ma naučilo milovať anime horor :) Doteraz som si to nikdy neuvedomila, ako môže byť krv tak príťažlivá. Ako sa mi môže zapáčiť taká či hentaká smrť, spoznať grif  vďaka ktorému zošalie každý. Cítiť strach čo sa vám plazí po koži, vstavia chlpky do číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: machy

Přidáno: 20.05.2015 01:33 | karma: 0      
Tak tohle bylo ůžasné anime. Zatím jedniné anime, které ze sebe přímo tříštilo záhadno a strach. Příběh je opravdu skvěle vymyšlený a určitě originální. A taktika neexistující osoby byla hustá a zároveň krutá.Postavy měli svou osobnost. Mei byla taková uzavřená, číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: Makalis

Přidáno: 20.02.2015 19:31 | karma: 0      
Ze začátku jsem si nebyl jistý zda mě tento typ anime nude bavit, připadalo mi to takové.. mmm... prostě divné :D Ale jak se rozkoukal tak mě to celkem chytlo :) Zápletky příběhu fakt promyšlené a když už si to rozkoukáte, tak se od toho těžko odchází protože episody na 90% číst celé

Celkem: 8
Příběh: 9
Charaktery: 10
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: Heichou_Denise

Přidáno: 08.02.2017 19:51 | karma: 0      
Tohle Anime mám na doporučení. Stačil i jeden díl a řeknu.. libovka. Soundtrack narovinu ůžasný. Każdá hudba se hodí l dané situaci. Postavy jsou opravdu tak udělanè že se do nich člověk  vžije a cítí to co oni. Mrzí mně že se člověk pak ale zaçne plést v příběhu a číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 8

Autor: benapetito

Přidáno: 26.08.2014 15:11 | karma: 0      
Jedno z nejlepších anime které jsem vyděla a snad první u kterého jsem neuhodla jak se děj bude odehrávat.Tento typ animace si zamiluje každý a i přez pomalu postupující děj, anime nebylo nudné. Postavi možná nebyly dokonalé ale vzhledem k autorově vražedné povaze zde stejně číst celé

Celkem: 7
Příběh: 9
Charaktery: 8
Animace: 9
Hudba: 6

Autor: MadWolf

Přidáno: 23.02.2015 20:50 | karma: 0      
Mno, anime a příběh dobrý, nikdy jsem neměl tušení jaká je odpověď nebo co se bude dít dál, což je dousečná zbraň, ale tady se mi to líbilo, postavy byly taky úžasné, originální, ale upřímě? Jejich chování bylo, nebál bych se říct dementní a to hlavně ke konci, kdy číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: Ela_San

Přidáno: 30.11.2016 12:34 | karma: 0      
Jedním slovem. SUPER. Tedy jak pro koho... Postavy, Příbeh, Animace- vše je opravdu dobré, ba vítečné! Plné krve a už ani cenzura není. Resp.: není skoro nikde. Od prvního dílu celkem strašidelné (tedy pokud koukáte pozdě v noci a jste sami doma :D jako já). Pokud máte rádi i číst celé

Celkem: 9
Příběh: 7
Charaktery: 8
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: kuko541

Přidáno: 03.09.2014 20:50 | karma: 0      
 !!SPOILER ALERT: Ako začať, malý chlapec v nemocnici, ktorý má problém s plúcami nastúpi do školy, do triedy 9.C a netuší absolútne nič a nechápe napätú atmostféru v triede. Skamaráti sa s Mei Misaki, s ktorou sa nikto nebavil, pretože verili, že ona je ten žiak navyše. číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: xavicz

Přidáno: 04.03.2015 19:19 | karma: 0      
Každému Another sedne jinak, ale já s hrdostí mohu napsat, že se stal Another mým nejoblíbenějším anime vůbec. Velké napětí mě opravdu čekalo u posledních dílů. Já nejsem zrovna milovník takových hororů, ve kterých se stálé zabíjí, stříká krev, ale zde jsem i "čuměl" číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Bemmie

Přidáno: 11.03.2015 13:54 | karma: 0      
Moje první dokoukané anime a zároveň jedno z mých nejoblíbenějších.  Když jsem tam poprvé viděla nějaké krvavé scény, hlavně to s tím deštníkem nebo to s učitelem, tak jsem ze začátku byla trochu vyděšená, ale postupem času jsem si ty krvavé scény zamilovala. číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Mistrchcip564

Přidáno: 25.08.2017 02:07 | karma: -1      
Na tomto anime se mi líbí to, jak si pohrává s divákem a nutí ho přemýšlet. Taky se mi líbí že divák může přijít na tu chybějící osobu pořádným zamyšlením.( Přijít na tu chybějící osobu zamyšlením je dost těžké, sám jsem na to přišel úvahou na druhé číst celé

Celkem: 8
Příběh: 9
Charaktery: 6
Animace: 8
Hudba: 9

Autor: Lukesan

Přidáno: 11.03.2016 19:02 | karma: -1      
Jedno z mála anime, které vás donutí po endingu každého dílu okamžitě zapnout další. Už od samého začátku jste bez zbytečných oklik mrštěni přímo do toho koleběhu všech sraček, vnitřností a krve. Přál bych si, abych mohl říct, že se napětí postupem série zvyšuje, číst celé

Celkem: 8
Příběh: 8
Charaktery: 7
Animace: 9
Hudba: 9

Autor: Galactus159

Přidáno: 02.05.2016 11:50 | karma: -3      
Po hororové stránce celkem slabé. Víte, že lidi budou umírat a když umřou vaše emoce to vůbec neovlivní. Postavy víc eméně nezajímavé. Příběh průměrný, mě osobně nezaujal. Ovšem vyvrcholení a rozuzlení ušlo. Dám tu osmičku, i když se tak úplně necítím. Ale ve směs číst celé