No Game No Life - Recenze

No Game No Life

Sdílet

Recenze ostatních náštěvníků

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 8
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Hideaki_Chuuni

Přidáno: 30.07.2014 20:44 | karma: +43      
Postavy: Postavy sú zaujímave, vtipné a nie je tam žiadna postava, ktorá by mi vadila. Každá tam má svoju presne určenú rolu a človek presne vie o aku rolu sa tam jedná. Po čase to môže byť trochu stereotypné čo to trošku zabíja, ale lolitka Shiro si vyhrala moje číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Devin370

Přidáno: 02.10.2017 22:10 | karma: +4      
Postavy: Vyloženě jsem se do nich zamilovala, hlavně do Sory.Je mou oblíbenou postavou už jen z toho důvodu, jak se chová(taky nemůžu popřít, že je hezký:P).Na Shiro jde říct jen Cuuuuuuuuuute!!Něco tak roztomilého jsem dlouho neviděla.Všechny postavy se mi zdají opravdu číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: AdelKitty

Přidáno: 31.07.2014 14:45 | karma: +3      
Nudný život dvou gamerů dostane svůj smysl, když se oba dostanou do země, kde se vše řeší hrou. Sora a Shiro jsou zde naprosto ve svém živlu! Dostávají se zde k jednomu ze zde nejslabších žijících druhů - k lidem. Pomohou jim zachránit jejich území nebo o něj příjdou ve číst celé

Celkem: 9
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: GasaiMartin

Přidáno: 13.08.2014 07:50 | karma: +3      
po dlouhé době anime které jsem celé skouknul jedním dechem. Nemůžu si ho vynachválit, charaktery, hudba, tak cosi animace, všechno je to boží (hlavně Steph... její mlacení do hlavy je vážně nezapomenutelná věc) ....... anime bych hodnotil asi tak 15 kdybych mohl........So Shut up číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Saiko-kun

Přidáno: 06.01.2016 00:55 | karma: +3      
Pri tomto anime sa nedá nič zlé povedať ! Geniálna myšlienka tvorcu tohto anime.Dejovo ma to úplne uchvátilo nakoľko zbožňujem rôzne hry.Postavy naprosto jasne a predsa záhadné aj pre diváka (neočakávane myslenie postáv) napr. víťazstvo nad Jibril. Taktiež im nechýba humor číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: leon34

Přidáno: 02.08.2014 23:17 | karma: +2      
Veľmi sa mi toto anime páčilo. Hlavne sa mi páčil príbeh, ktorý bol zaujímavý. Chcel by som žiť v takomto svete. Potom aj postavy ma veľmi zaujali a kresba. Jednoducho všetko. Zaslúži si byť na prvom mieste. Dúfam, že bude pokračovanie určite si ho pozriem. Čo sa týka hudba aj číst celé

Celkem: 7
Příběh: 6
Charaktery: 7
Animace: 8
Hudba: 8

Autor: NT

Přidáno: 13.08.2014 14:33 | karma: +2      
Postavy se mi docela líbily, nejvíce asi Sora a Tet, i když mi přijde trochu přitažené za vlasy, že jsou Sora a Shiro tak strašně neporazitelní. Nemám ráda takovéto 'nesmrtelné' charaktery, které nikdy neudělají chybu, ačkoliv promyšlené jsou jejich taktiky do všech detailů, číst celé

Celkem: 9
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: LaughingAmy

Přidáno: 04.02.2015 15:36 | karma: +2      
Úplne dokonalé anime, jedno z mála, ktoré ma zaujali už pri čítaní popisu =) Skvelý nápad na príbeh, úplne si viem predstaviť aj druhú sériu. Postavy 10/10, som úplne spokojná. Hudba tiež 10 z 10, napríklad v openingu je fakt nádherná. Minimálne môjmu vkusu vyhovoval štýl číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 9
Hudba: 9

Autor: Xivix

Přidáno: 07.01.2015 13:25 | karma: +1      
Již dlouho jsem si říkal, zda dokáže měkdo vytvořit něco naprosto originálního. Toto anime takové je. Sice ano, lidi co se zničeho nic objeví v jiné dimezi, to už tu bylo mnohokrát, ale nikdy to nebyl svět, jako je v tomto anime. Jesli mi budete namítat, že tu je SAO, tak bacha, s číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 7
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Rognort

Přidáno: 18.03.2016 19:02 | karma: +1      
Tak tohle je zjevení. Jako šachista, gamer, logik, filosof a matematik jsem prožil naprostý orgasmus. Pokud pominu ecchi momenty a žalostný počet mužských postav, nemůžu než chválit. Skvělý opening. Úžasná ústřední dvojice. Několik vážně skvělých momentů jako šachová číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: ShoFyPowPow

Přidáno: 21.12.2014 03:49 | karma: +1      
Jedno z najlepších anime tohto žánru aké som kedy videl, na začiatku mi vadila farebnosť ale keď som si zvykol tak bolo pre mňa ťažké prejsť zas na nudno-farebné anime :D Uplne ma dostala genialita hlavných postáv a po dopozeraní som chcel viac! SPOILER! mrzí ma, že sa to tak číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: Mordad

Přidáno: 31.03.2015 16:39 | karma: +1      
Sice jsem zatím neviděl moc anime, ale tohle jsem každopádně nečekal. Nevěřil bych, že narazím na anime, kde se kombinuje neotravující dávka ecchi, zajímavý příběh a dobré postavy, které mě po pár dílech neomrzí. Přijde mi, že to je taková hloupá fráze, které nejsem číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 9
Hudba: 9

Autor: denaille

Přidáno: 06.08.2014 09:08 | karma: +1      
NGNL vypadá opět jako sezónní zástupce nějakého toho pokusu o navázání na úspěch SAO či nějaké podobné zápletky stylu "objevím se v novém světě a musím přežít". Jakmile jsem totiž v anotaci uviděla, že hlavní hrdinové jsou NEETi, co furt něco paří, jako bych uviděla číst celé

Celkem: 9
Příběh: 9
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: Lukasino42

Přidáno: 11.01.2015 23:23 | karma: +1      
    Príbeh: Anime sa točí okolo 11-ročnej Širo a jej 18-ročného brata. Nechodia do školy, nechodia von. Skrátka nemajú normálny život. Celý život zasvätil hrám. Vytvorili tím, kde majú miesto nicku prázdne miesto. Preto sú známi ako Blank. V živote neprehrali ani jednu hru. číst celé

Celkem: 9
Příběh: 9
Charaktery: 9
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: SunRise

Přidáno: 22.12.2015 23:44 | karma: +1      
Jeden den. Přesně tolik mi stačilo na to, abych tohle dokoukal. První díly jsem doslova hltal. Komedie, ecchi, super příběh, krásné postavičky a jedna hra za druhou. Nejlepší hra -> materializační slovní fotbal.  Openingy i endingy naprosto libový. Prostě jednoduše řečeno, číst celé

Celkem: 10
Příběh: 9
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: LumiX

Přidáno: 11.05.2015 15:01 | karma: +1      
'úžasné', to som si povedal keď som rýchlosťou svetla zkukol 12 častí tohto parádného anime, ktoré ma vtiahlo hneď od prvej časti. Vôbec neľutujem zkuknutie tohto trochu divokého anime :D. Hudba vyníkajúca, ale chválim každého kto sa podieľal na tomto diele. Miestami som sa tak číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: MikuSaki

Přidáno: 14.11.2016 19:56 | karma: +1      
Toto anime som si úplne zamilovala. Pozerám ho už asi po 1 000 000 krát. Stále má baví, nadchne ma. Milujem ho.  Postavy: Každá postava má niečo, kvôli čomu si ju zamilujete. Moje obľúbené postavy sú určite Sora, Shiro a Jibril. Postavy majú zaujímvý charakter a taktiež číst celé

Celkem: 8
Příběh: 8
Charaktery: 9
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: Jane1310

Přidáno: 20.02.2016 18:50 | karma: 0      
Tak, kde začít? Tohle je podle mě nejslabší anime, které jsem zatím viděla. Chápu, že někteří to mohou považovat za objev století, ale u mě to tak bohužel není.  Co se týče postav, taková sourozenecká láska, kdy od sebe nikdy nesměli být moc daleko bylo hrozně krásné. číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Aelin

Přidáno: 07.07.2016 22:00 | karma: 0      
Bože, nevím kde začít. Postavy - příběh - prostředí, všechno mi přišlo úžasné a velice se mi to líbilo. Shiro i Sora mi připadají opravdu zvláštním způsobem skvělí :D Už od prvního dílu jsem věděla, že mě tohle anime bude bavit, a nemýlila jsem se. Ti co mají (i číst celé

Celkem: 9
Příběh: 8
Charaktery: 9
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: Zeron

Přidáno: 04.01.2015 13:59 | karma: 0      
Nevšední, originální, zábavné a šílené...tyto 4 slova by mohly být dostatečně charakteristické pro anime, kde postavy jsou tak šílené a úchylné, že člověk neví co si má myslet a příběh je tak fantazijní, že po zhlédnutí si neumím představit větší anime fantasy. číst celé

Celkem: 10
Příběh: 9
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: Semisek48

Přidáno: 25.04.2017 20:23 | karma: 0      
Jedním slovem geniální, toto anime má všechno co by mělo mít a je další ukázkou pravidla, že je lepší méně kvalitních dílů než hromada epizod na pytel. Příběh se každým dílem krásně posouvá kupředu, nenudí a přesto nemáte pocit, že přeskakuje, nebo děj číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: Terkysek

Přidáno: 29.09.2017 13:50 | karma: 0      
Postavy se mi nesmírně zalíbily. Sice jsem si moc neoblíbila Shiro, ale i tak tam bylo spoustu výtečných postav které jsem si oblíbila. Mojí nejoblíbenější je asi Jibril xD.  V příběhu bylo spoustu vtipných scén a upřímně jsem se hodně nasmála. Někdo sice říká že je to číst celé

Celkem: 9
Příběh: 10
Charaktery: 8
Animace: 7
Hudba: 9

Autor: Gumby

Přidáno: 12.08.2014 12:14 | karma: 0      
Tohle je anime, které stojí za to vidět. Navzdory nižšímu hodnocení ho považuju za jedno z nejzajímavějších, co sem viděl. Co mi vážně nesedlo byl styl kresby, který je vážně divný. Přijde mi že dodává celýmu světu takový "arkádový" vzhled :D Především u prvního číst celé

Celkem: 8
Příběh: 8
Charaktery: 9
Animace: 8
Hudba: 8

Autor: Nalivo

Přidáno: 04.06.2017 15:52 | karma: 0      
Postavy: Roztomilé, sexy, okouzlující…prostě božská děvčata! Každá postava má dobře vypracovaný charakter a míru inteligence, což je skutečně dobře odvedená práce. Ale právě gigantické IQ a znalosti sourozenců mohou celkem působit přehnaně, že Vám to celé najednou číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 8

Autor: Spata17

Přidáno: 09.01.2018 17:46 | karma: 0      
No Game No Life je nová meta. Nejenže je to anime s nejlepším grafickým zpracováním v roce 2014, už to by z No Game No Life dělalo velice výjimečné anime, ale to že scénaristé si dali, takovou práci s vymýšlením, tak důmyslných a složitých řešení jednotlivých her, dělá z číst celé

Celkem: 8
Příběh: 10
Charaktery: 9
Animace: 8
Hudba: 9

Autor: machy

Přidáno: 02.06.2015 00:35 | karma: 0      
Když jsem začal koukat na NGNL,  říkal jsem si,  ze to má zajímavý koncept a dobrý nápad. Po 12 díle, ještě stále mám ústa otevřená dokořán. I přes určitou, dovolím si říct,  úchylnost,  je tohle anime v kategorii Musíš vidět.  Je to zasazené do světa,  který je číst celé

Celkem: 9
Příběh: 9
Charaktery: 10
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: mathesus

Přidáno: 02.10.2015 22:21 | karma: -1      
Sora a Shiro - sourozenci, kteří i přesto, že nechodí do práce nebo do školy, jsou velmi známý a to díky jedné věci: hrají hry a v jejich hraní jsou nejlepší. Všechny jejich schopnosti se jim také ale budou náležitě hodit, když jsou neznámým "bohem" přeneseni do světa, kde číst celé

Celkem: 9
Příběh: 8
Charaktery: 8
Animace: 8
Hudba: 10

Autor: Yamigun

Přidáno: 18.07.2015 17:12 | karma: -1      
Dokonale promyšlené strategie. Velice logické a zajímavě spracované téma her. Postavy jsou pěkně nakreslené, ale samozřejmě i zde musí být hloupá prsatá holka :) ale tady to nekazí naopak podtrhuje tu jemnou ženskost. co mě teda opravdu vytáčí jsou ty dlouhé scény v číst celé

Celkem: 3
Příběh: 5
Charaktery: 7
Animace: 2
Hudba: 5

Autor: mario

Přidáno: 17.03.2016 16:29 | karma: -3      
Sice jsem viděla jenom pár dílů a většina lidí se mnou asi souhlasit nebude, ale anime se mi nelíbilo. Postavy byly v průměrné a hlavní postava bratra se mi i zamlouvala. Příběh byl takový průměrný, nepřemožitelnost sourozenců byla otravující, ale jinak to ušlo. Hudbu si, číst celé

Celkem: 7
Příběh: 7
Charaktery: 5
Animace: 3
Hudba: 6

Autor: Harp-Heart

Přidáno: 12.04.2015 13:55 | karma: -5      
Toto anime bych ozčila jedním slovem: šílené. Ale ne zrovna ve špatném slova smyslu. Chápu, že se většině líbí, ale já zkrátka nejsem na extrémě barvné animace a bezhlavě vtipné jednání. Jediné co mě alespoň trochu zaujalo byla chytost sourozenců, jinak mě osobně No Game číst celé