Kaichou wa Maid-sama - Recenze

Kaichou wa Maid-sama

Sdílet

Recenze ostatních náštěvníků

Celkem: 10
Příběh: 9
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: Neliel

Přidáno: 12.07.2014 11:44 | karma: +85      
Pro děvčata, která hledají pana dokonalého je toto anime jako stvořené :D Velmi vtipné, nepřeslazené(co se škádlivá,...) Za mě deset z deseti ^^ číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Hideaki_Chuuni

Přidáno: 30.07.2014 20:51 | karma: +35      
Príjemné postavy, zaujímavý príbeh, skvelá romantika, skvelé dabovanie a skvelé animácie. Naozaj som si túto romantickú sériu užil. Má to ale jedinú chybu. Nemá to pokračovanie :( Avšak boh žehnaj mangu, ktorú som celú na jedno posedenie prečítal. Nie je podľa mňa anime len číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 8
Hudba: 10

Autor: Murasakibara

Přidáno: 31.07.2014 18:01 | karma: +9      
Anime o Ayuzawa Misaki, která je studentkou v 2.ročníku na Seice, kde je předsedkyní školní rady. Když se na Seice řekne jméno Ayuzawa Misaki většina chlapců řekne 'Ďábel' a proč mno víte Misaki nenávidí muže, protože její otec opustil rodinu a nechal jí dluhy. Misaki číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: Kotone-chan

Přidáno: 06.08.2014 21:28 | karma: +9      
Ú.ž.a.s.n.é anime!!!  Navodí romantiku, komedii a trochu tajemno a celkové dojmy jsou nepopsatelné! Hlavní hrdinové mě doslova uchvátili svým příběhem i vzhledem. Obzvláště mužská část je úžasně zpracovaná. Děj nestojí, přicházejí nové věci i postavy, které si vás číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Agarina

Přidáno: 27.08.2014 21:46 | karma: +8      
Do tohoto anime jsem se zamilovala, i při posledním díle jsem uronila slzu jak to bzlo dojemné :) První tři díly jsem si říkala o čem to bude vždyť těch dílů je 26 a skoro vše je v prvních třech dílech. Když jsem se koukala na další a další bavilo mě to víc a víc. V číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 8

Autor: Denny05

Přidáno: 14.08.2014 17:06 | karma: +7      
Snad jedno z nejlepších anime, na které jsem mohl narazit. Předem bych chtěl podotknout, že toto anime není jen pro holky. Jako kluk jsem si ho, až náramně moc užil :D...Anime vypráví příběh o dvou středoškolských studentech, jmenovitě Misaki Ayuzawa (Předsedkyně studdentské číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Wolf21

Přidáno: 04.01.2015 13:32 | karma: +5      
Myslím si ze neni nic moc co dodat xD každy kdo tohle anime viděl ho proste miluje. Ja jsem si ho oblíbila už po prvním díle a dokoukala jsem ho asi za dva dny. Je neuvěřitelně vtipné a vůbec neni přeslazené jak jsem čekala. Jediné co mužu vytknout je Misakiina nedostupnost xD na číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: vercavesela

Přidáno: 06.02.2015 14:25 | karma: +5      
Perfektní anime! Úžasná animace, chytlavý příběh a pokaždé mě dokáže rozesmát. N číst celé

Celkem: 9
Příběh: 9
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 7

Autor: shit50

Přidáno: 03.01.2015 00:47 | karma: +4      
Vážne som si nemyslel že by toto anime mohlo stáť za to. Vždy som si myslel že anime musí mať v sebe boj alebo horor ale toto anime je pre mňa "eye opener". Je to úplne iný druh anime ako ten , na ktorý som zvyknutý ale práve takýto druh my chýbal. Ta romantická zápletka, ktorá číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Tyna125

Přidáno: 12.11.2014 19:42 | karma: +3      
Tak na tuhle recenzi jsem se opravdu těšila. :D Tohle je anime, které mě chytilo za srdce. Ayuzawa Misaki (Misa-chan) je pracovitá a skvěle se učí. Poté, co ji a její rodinu otec opustil a nechal je žít s dluhy, se vyšplhala na střední škole Seice až na vrchol do pozice číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Naru_

Přidáno: 28.11.2014 20:21 | karma: +3      
Veľmi zaujímavé anime,užila som si pri ňom veľa zábavy,romantiky. Dobre prepracované postavy,niektoré mi tam nesadli. Sú tu aj chyby ako napr.: nemá pokračovanie iba v mange, myslela som si že tam bude viac „kiss“ :D. Začiatok ma najskôr veľmi nezaujal, ale po chvíli som číst celé

Celkem: 10
Příběh: 9
Charaktery: 9
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: GAMiEE

Přidáno: 20.12.2014 19:22 | karma: +2      
Fakt asi najlepšie anime čo som pozeral, v škole som bol mimo (keď som to dopozeral) a neskutočne chcem S2 (manga nieje celá preložená a nechce sa mi čítať). Sezóna 2: Na facebook stránke na FAQ u autorky KwMS je celkom dlho napísané že sa neplánuje ďalšia séria, no šíria sa číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 8
Hudba: 7

Autor: Barbriss

Přidáno: 01.10.2015 16:59 | karma: +2      
Jelikož jsem velká fanynka Shōjo, musím toto anime pochválit. Jedním slovem UŽASNÝ. Základ příběhu je stejný jako každý jiný Shōjo příběh, jenže je obohacen originálním problémem Ayuzawi a mimo to se v příběhu objevují i jiné zápletky a nový lidé. Hlavní postavy se číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: AyuzawaMisa

Přidáno: 13.03.2015 00:28 | karma: +1      
Jedno z prvních anime, které jsem viděla a můžu s čistým ardcem říct, že ho miluju. Můžu se na něj dívat i několikrát, ale stejně se mi ze vztahu Usuiho s Ayuzawou ježí vlasy na zátylku :3 Je to přesně to, co člověk hledá, když chce vidět správnou, ale ne přeslaenou číst celé

Celkem: 8
Příběh: 9
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: mesinian

Přidáno: 17.07.2015 10:51 | karma: +1      
Příběh v anime není zatím moc rozvinutý, protože ještě není dokončené, navíc jsou tam přebytečné scény a víc se mi líbilo podání v manze, ale přesto jedno z nejlepších anime, které jsem viděla a šíleně ho doporučuji :D .  Postavy si určitě hned zamilujete a s nimi, číst celé

Celkem: 8
Příběh: 8
Charaktery: 10
Animace: 7
Hudba: 10

Autor: SaikoKurama

Přidáno: 25.10.2014 00:08 | karma: +1      
Velmi dobré anime, ale už to není dokonalost, na kterou jsem zvyklí. Osobně mě nudil vývoj jejich vztahu. Čekal jsem začátek romantického vztahu někde v polovině, ale přišel až na konci, což já nemám rád a myslím si, že pak to tak trochu ztrácí smysl. Efekty usilovného číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Kajo24

Přidáno: 06.01.2017 20:34 | karma: +1      
Do tohto anime som sa zamilovala a teraz patrí do mojej top 3, je to presne to čo som dlho hľadala, romantika je tam na plnej čiare len mi najviac vadilo ako Misaki neustále odstrkovala Usuiho :( :D Bolo mi to ľúto ale išlo to výborne do príbehu, škoda že toto anime nemá pokračovanie číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Dollxynka

Přidáno: 11.04.2016 21:45 | karma: +1      
Tohle anime je naprosto boží!! Poslední dobou mám broblém že mě žádné anime nezaujme hned od začátku ale v tomhle případě to vůbec nehrozí.Příběh je plný vtipu i té romantiky no ne xD Hlavně je tu asi ten jevíc krásnej anime kluk co je Usui Takumi :-* to je prostě láska číst celé

Celkem: 6
Příběh: 6
Charaktery: 7
Animace: 8
Hudba: 4

Autor: Nemesis Moriko

Přidáno: 15.12.2015 14:52 | karma: +1      
Kdysi jsme s kamarádkou na zkoušku riskly první díl Amnesie. Byl to pro mne tak hrozný zážitek, že jsem na shoujo anime opravdu zanevřela a to na dost dlouhou dobu. Už nějakou dobu jsem se ale odvažovala znovu to zkusit s tímhle - přecejen, nemůže to být zas taková blbost, když to číst celé

Celkem: 9
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 7

Autor: sboulinka

Přidáno: 07.02.2015 18:45 | karma: +1      
Určitě doporučuji.:) Na první pohled se nezdá, ale když si ho shlédnete, oblíbíte si ho!:) Mám ráda tyhle anime, romantická, ze školního prostředí, když mi dovolíte to tak nazvat, v podstatě "reálná".:D I příběh je docela zajímavý, přísná školní předsedkyně VS. číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: LPSScara

Přidáno: 26.04.2016 16:03 | karma: +1      
Nemám slov!!!! Toto je to nejlepší anime na celém světě!! Od té doby co jsem ho viděla, nemůžu najít žádné tak dobré..... prostě dokonalé!!! Ale je škoda že pokračování je jenom Manga :/ Hodně lidí by pokračování chtělo, ale nejspíš nebude..... no nevím :) je to číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Amiona

Přidáno: 13.11.2014 14:45 | karma: +1      
Neviem či vám nikedy niekto vravel, že príčina prečo sú chlapci taký trucovitý, neistý, roztopašný a trošku divný pred dievčatami v škole je len preto, že sa mu dievča páči a snaží sa jej to povedať. Nedokážem vám to ani spočítať koľkokrát som sa podobnej veci číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: _Asuna_

Přidáno: 23.05.2015 17:25 | karma: +1      
Úžasné anime! Příběh je skvělý,postavy taktéž.Parkrát jsem o tom slyšela a říkala jsem si,že to zkusím.Hned po prvním dílu jsem si okamžitě musela pustit další díl.Zápletky jsou skvělé.To je snad první anime kde mi nikdo nevadil.Postavy mají skvělé povahy a i číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: nikol83

Přidáno: 08.02.2017 10:40 | karma: +1      
Tak nádherné anime jako oddechovka příjde vždy vhod. nedávala jsem tomuto anime vůbec žádné šance, ale po shlédnutí jedné epizody to šlo jako na drátkách a na jednou poslední epizoda a já můžu říct jediné.. Méte se na co těšit! Nedivím se, že toto anime mělo takový číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: setton

Přidáno: 17.01.2016 13:16 | karma: +1      
Jedno z nejlepších romantických anime, které jsem viděl. Příběh zajímavý (pár stereotypů se tam najde). Postavy jsou úžasné, příběhy hl. Postav jsou skvěle vymyšlené a od Usuie je mírně komplikovaný, ale i tak úžasný. Hudba je docela klidná, krásně vyplňuje atmosféru číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Andy77

Přidáno: 20.05.2016 22:46 | karma: +1      
Dokonalost,dokonalost a znovu..dokonalost!!! Nejsem ten typ slečny,která se dívá na romanťáky,ale když ěm chytne nálada tak to stojí za to a tohle anime bylo pro mě jako dělané!! Je perfektní ve všech směrech! Úžasné téma,úžasný děj,rozvoj postav...Nemám nic k vytknutí! číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: UniAnn

Přidáno: 05.03.2017 19:02 | karma: +1      
Tohle anime bylo naprosto skvělé. Líbilo se mi, že narozdíl od ostatních romantických anime, to nebylo tak, že se dva potkají a hned se do sebe zamilují.  Prostě taková skvělá romantická komedie. Trochu mě mrzí, že tam nebylo více situací, co byly, v manze. U hudby dávám jeden číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: mysak1520

Přidáno: 12.03.2017 19:15 | karma: 0      
Myslím si že tady to anime je doopravdy super! :3 Samozřejmě že každý na toto anime bude mít svůj názor,ale mě se velice líbio, občas jsem si říkala tak Hej dejte se už dohromady! :D Ale i tak si myslím že to bylo super anime a člověka to naprosto pohltí :P + se u toho občas číst celé

Celkem: 6
Příběh: 7
Charaktery: 8
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: HikariViku

Přidáno: 25.12.2016 20:37 | karma: 0      
Ach jo, já jsem asi jediná, koho tohle anime vůbec nechytlo. Možná je to tím, že prostě takovou tu romantiku vážně nemusím a vyhledávám složitější zápletky. :D Děj se strašně táhl, podle mě je zde plno přebytečných scén.. Ale určitě toto anime úplně nezavrhuji, byly číst celé

Celkem: 6
Příběh: 5
Charaktery: 6
Animace: 9
Hudba: 8

Autor: KuroSora

Přidáno: 08.01.2015 19:21 | karma: 0      
Po prvním díle jsem si říkal, že by toto anime mohlo být velmi povedené. Koneckonců, námět opravdu nezní špatně. Poté jsem však zjistil, že se děj posouvá šnečí rychlostí a místy dokonce stojí. Proto mé nadšení začalo poměrně klesat. Náladu však udržuje příjemná číst celé

Celkem: 9
Příběh: 10
Charaktery: 9
Animace: 9
Hudba: 9

Autor: Kotone

Přidáno: 01.05.2017 16:53 | karma: 0      
Ihned zaujme hlavní mužská postava - pro dívky pan Dokonalý. Ženská postava mi občas připadá až hloupá, když se snaží od něj udržet co nejdál. Ale obdivuji její sílu vyrovnat se se vším, co jí život naservíruje. Skvěle přeloženo, nadabováno a o příběhu ani nemluvě... číst celé

Celkem: 10
Příběh: 8
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 8

Autor: Saika-hen

Přidáno: 13.10.2017 23:23 | karma: 0      
Baječné anime. Jedno z nejpovedenějších romantickýchanime komedií. Toto anime je mým prvním, co je týče toho pravého tipu anime. Je v něm spousta vtipných scén a postav. Samotné hlavní postavy mají dost povedený charakter a navzájem se doplnují. Né vždy, to tak bývá. Mé číst celé

Celkem: 10
Příběh: 9
Charaktery: 10
Animace: 8
Hudba: 5

Autor: Akadario

Přidáno: 22.09.2016 00:42 | karma: 0      
Celej děj byl opravdu záživnej, na tohle anime se dá dívat celou dobu aniž by to člověka znudilo. Je to velmi vtipně ale i romanticky dobře zpracovaný děj. PS: líbí se mi že bylo vše naplánované tak, že je člověk skoro z každé situace napjatý a zvědaví na další díl. číst celé

Celkem: 10
Příběh: 9
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Galactus159

Přidáno: 02.05.2016 12:15 | karma: 0      
Skvělé anime. Skvělé animace. Super romantika. Jediné, co bych vytknul, je konec. Anime bylo vytvořeno ze 35 dílů 85-dílové mangy. Ačkoliv jsou epizody chronologicky s mangou celkem stejné, i přesto udělat konec ve třetině příběhu není moc dobré. A i když je to běžný jev, číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 9
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: Devin370

Přidáno: 13.08.2017 13:03 | karma: 0      
Postavy : Misaki - Jak se říká ďábel v těle anděla. Dle mého názoru je Misaki vážně velmi zajímavého charakteru.Pro kluky je stělesněním satana, démona a ďábla dohromady. Má taky ale svou druhou stránku, kterou neukazuje často(a už skoro vůbec ne klukům).Teda dokud se číst celé

Celkem: 6
Příběh: 7
Charaktery: 6
Animace: 9
Hudba: 9

Autor: sauron

Přidáno: 14.12.2014 10:51 | karma: -21      
Anime jako stvořené pro malé holčičky, které si hrají na prince a princezny. Osobně pokud hledáte komedii, tady ji nenajdete. Příběh je docela táhne, čekal bych méně vsuvek, které prodlužují děj a nemají s ním nic společného.  Hlavní postavy jsou typu dokonalý pár a číst celé