Kiseijuu: Sei no Kakuritsu - Recenze

Kiseijuu: Sei no Kakuritsu

Sdílet

Recenze ostatních náštěvníků

Celkem: 8
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Ashinaraen

Přidáno: 01.11.2014 01:55 | karma: +44      
Jednoducho úžasné anime :D Po pravde som sa k nemu dostal celkom náhodne, no neľutujem.  Postavy sú super, aj keď by sa dalo povedať, že zo začiatku sú len dve :) Príbeh je úplne iný, na aký ste zvyknutý, čaká vás tu niečo nové a zaujímavé, plné akcie, napätia a naozaj číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: RonnyF

Přidáno: 28.03.2015 11:38 | karma: +13      
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu? Odhoďte jakékoli předsudky, váhání a pusťte se do toho. Dle popisu se Parasyte může jevit jako klasické sci-fi/akční anime. Není tomu však tak. Musím říct, že toto anime je skutečnou radostí a diamantem mezi ostatními. Co oceňuji naprosto nejvíce číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: shillyian

Přidáno: 21.05.2015 19:29 | karma: +3      
Po dlhej dobe jedno úžasné anime, výborný, dynamický, napínavý dej, ani jeden diel sa človek nenudí. Neskôr, keď sa dej začne stupňpvať, začnú sa objavovať rôzne podobnosti s našim svetom, rôzne na prvý pohľad nezaujímavé myšlienky, ktoré sú však pri hlbšom zamyslení číst celé

Celkem: 10
Příběh: 8
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: malaveselahranolka

Přidáno: 26.05.2015 19:43 | karma: +2      
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu-Parasyte the Maxim POZOR SPOILERY-Předem nedoporučuju ,aby tuto recenzy nečetli ti kdo anime neviděli a chtějí vědět jestli to stojí za shlédnutí(to si prosím pěkně přečtěte obsah nebo celkové body na recenzích a lidé ,kteří hned hejtí ,když najdou číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Wolf21

Přidáno: 18.10.2015 20:05 | karma: +1      
na toto anime jsem se nejprve moc nechtěla podívat. Popisek mi zněl moc obyčejně. Nakonec jsem se podívala. Musím říct, že toto anime mě uchvátilo už v prvním díle. Atmosféra, animace, příběh. Vůbec to není to co si nejspíše myslíte. Má to silnou atmosféru připomínající číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 9
Hudba: 9

Autor: Ghostass

Přidáno: 04.06.2015 23:31 | karma: +1      
Parasyte the maxim, dlouho jsem se k němu nemohl dokopat, jen kvůli tak banální věci, jako je relativně vtipná animace Migiho, popřípadě i jiných parazitů. V té chvíli se prostě musíte zahryznout a pustit si první díl. Pokud vydržíte, příběh vás vtáhne do realistického číst celé

Celkem: 9
Příběh: 9
Charaktery: 9
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: Spata

Přidáno: 01.11.2015 17:35 | karma: 0      
Zajímavé anime, originální téma příběhu, celý děj působí na diváka realisticky a že každý může umřít. Není to anime pro všechny, otaku, který není zvyklí na umírání postav v příběhu, by asi nedokázal úplně ocenit kvality toho to díla. Kdo se ale dokáže povznést číst celé

Celkem: 9
Příběh: 9
Charaktery: 8
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: Oxtimus

Přidáno: 25.08.2017 22:43 | karma: 0      
Filosofický klenot plný úvah o tom, proč tu jsme a kam směřujeme. Velice pozitivní shledávám názory absolutně logických parasytů, které krásně vystihují zaslepenost lidí. Kdežto lidé si myslí, že jsou ti správní a vraždu berou jako něco strašného, nezaujatá mimozemská číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: Bloodthirsty

Přidáno: 27.12.2016 15:32 | karma: 0      
Úžasné... děkuju kamarádovi který mi o tomto anime řekl. V tomto anime je jak krev a sci-fi, tak i lásku k rodině a k přátelům, a to v tak krásné kompozici že mi to ani nepřišlo nucené.   Příběh je barvitý a postavy v něm jsou... osobité. Každá postava je nezaměnitelná číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: lavion70

Přidáno: 09.01.2017 17:35 | karma: 0      
Tomuhle anime jsem se asi půl roku vyhýbala, protože tohle není vůbec můj šálek kafe. (mám radši přehnaný komedie s haremem) Pochybujete o tom stejně jako já? Nepochybujte, je to skvělé anime a liší se od každého sci-fi, akčního anime. Vždycky když jsem předpokládala, že číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Modob

Přidáno: 11.01.2017 00:42 | karma: 0      
Toto anime je absolutny skvost. Dlho som ho odkladal a ked som sa k nemu konecne dokopal, tak som ho "zhltol" za 2 veceri. Pribeh je skvely, putavy a udrzi vas v napati az do konca. Po dlhej dobe mozem dat dalsich 10/10 + bad ass seal. Kiseijuu urcite stoji za pozretie a patri k tomu najlepsiemu, co číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: EvanDamon

Přidáno: 05.06.2017 15:45 | karma: 0      
Tohle anime zůstane v mém srdci. Pro mne je to jedno z nejlepších anime, co jsem kdy viděl. Připadá mi to nádherné, skvělé. úžasné, fantastické! Nemohu tomu nic vyčítat.Postavy mi přišly velice sympatické. Skoro ve všech případech jsem si je oblíbil. Nemám k nim, co číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Kiraw

Přidáno: 26.01.2016 20:00 | karma: 0      
ze začátku mi toto anime přišlo poněkud odporné a divné kvůly  mimoženštanovy co měl místo pravé ruce přišlo mi divný jak mluvil,jak vypadal ale po čase jsem si zvykl a ted' mi přinde skvělý že ji má tak jak jí má ale jedna věc mi pořád vadí že tu ruku nemůže ovládat číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Sikii

Přidáno: 19.07.2017 18:02 | karma: 0      
Jednoduše... výborné anime které si vzalo moji pozornost hned po 1. díle, postavy jsou dobře napsané, a duo Shinichi a Migi.. <3 Migiho jsem si oblíbil nejvíce.. je to vlastně přeměna chladnokrevnho "vraha" který se staral jen sám o sebe na "osobu" která nebrala Shinichiho jako číst celé