High School of the Dead - Recenze

High School of the Dead

Sdílet

Recenze ostatních náštěvníků

Celkem: 10
Příběh: 8
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Gintoki

Přidáno: 08.08.2014 22:09 | karma: +10      
Podle mně je to nejlepší anime co sem prozatím viděl. Já, jako zarytý fanoušek ecchi a akce se musím pod tuto sérii podepsat, protože je to jedno z mála anime , které nenudí i když si ho pouštím furt dokola, viděl sem  to 5krát a nikdy sem se u toho nenudil. Chápu názor číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: Loknoja

Přidáno: 04.08.2014 18:43 | karma: +7      
Hmmm.....něco tak přitažlivě perverzního s vynikající dávkou akce jsem ještě neviděl :-D Ač zombie žánr nepatří mezi mé nejoblíbenější, tak tohle anime má ode mě 10/10 :-) Ať milujete Ecchi, Zombie, meče, bojová umění nebo střelné zbraně, zaručeně si v tom najdete číst celé

Celkem: 4
Příběh: 4
Charaktery: 5
Animace: 7
Hudba: 2

Autor: slimasek

Přidáno: 06.01.2016 00:17 | karma: +5      
Přiběh založenej na zombie apokalipse kterej dneska stojí na každým rohu, a tenhle mě obzvlášť překvapil, ještě sem snad nepotkal anime s tak trapnym příběhem a vtipama který sem slyšel už v jiných seriálech, a aby to tvůrci na poslední chvíli vylepšili tak přidali číst celé

Celkem: 9
Příběh: 8
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: steakbob

Přidáno: 01.09.2014 19:58 | karma: +4      
Děj není moc náročný ani nemá extra hloubku, ale skvěle se na toto anime kouká. Dostatek krvavých i ecchi scén. Hodí se pro diváky, co nehledají filosoficko-psychologickou zátěž na mozek, ale spíš akci, krev a kozy :D V hodnocení nechávám trochu rezervu, ale jinak vřele číst celé

Celkem: 5
Příběh: 2
Charaktery: 5
Animace: 10
Hudba: 7

Autor: sockscz

Přidáno: 06.01.2017 19:30 | karma: +3      
Od tohoto anime jsem očekával něco víc, né jen nějakou hovadinu s pohledy na prsa a hromadou zombie. Postavy byly velice předvídatelné, většina z nich mi nevadila ale....Nejhorší z nich byla Alice.Umřel jí otec a hned nato Onii-chan. A pokaždé když to vyslovyla drásalo mi to číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 9
Animace: 9
Hudba: 10

Autor: xMaresh

Přidáno: 02.08.2014 20:34 | karma: +2      
Jste nadšenci zombíků? Nebo snad prsatých studentek s mačetami? Tak tohle anime je právě pro vás! HOTD patří mezi klasiky které už viděl snad každý, ale jestli patříte mezi vyjímky tak to určitě rychle napravte. Příběh: Takashi Kumuro býval normálním studentem střední číst celé

Celkem: 1
Příběh: 2
Charaktery: 1
Animace: 7
Hudba: 6

Autor: TooStrange

Přidáno: 23.08.2016 23:55 | karma: +2      
Co k tomu dodat? Upřímně ani nevím k čemu je tohle anime dobé. S takovým množství fanservice-u, děravým příběhem a charaktery, které nelze mít rád, by z tohohle díla mohli autoři klidně udělat porno a dopadlo by to stejně. Smutné je, že tenhle seriál by nebyl takový odpad, číst celé

Celkem: 8
Příběh: 8
Charaktery: 9
Animace: 8
Hudba: 6

Autor: KateNeko007

Přidáno: 03.07.2015 23:04 | karma: +1      
Opening a ending mi k tomu moc neseděl... Opening budiž, ending už ne... Některé scény by se bez ecchi obešly, a naopak někde to ecchi být mohlo... Některé scény byly moc chaotické, některé málo, a sama nevím, jak to celé dopadlo, a s kým skončil Takashi.... Tudíž nedostatky číst celé

Celkem: 9
Příběh: 7
Charaktery: 9
Animace: 10
Hudba: 8

Autor: Captain_Levi

Přidáno: 20.11.2015 21:24 | karma: +1      
Musím říct,že pro takové ty co mají rádi hentai,velký kozy,zbraně a zombie,tak se v tomto najdou.Toto anime jsem si velmi oblíbil,jen mě mezí,že "asi" nevýjde žádná další série,důvod bude asi ten,že po zemětřesení v Japonsku se autor rozhodl skončit s apokalyptickým číst celé

Celkem: 5
Příběh: 2
Charaktery: 4
Animace: 8
Hudba: 9

Autor: susenka11

Přidáno: 19.03.2016 14:39 | karma: +1      
 Mým  důvodem ke shlédnutí HOTD byla právě zombie apokalypsa, která byla pojata celkem ucházejícně, ovšem příběh samotný stál za nic. Nehledejte v něm nic hlubokomyslného ani nějaký pořadný konec, každá epizoda je v podstatě o tom samém - zabíjení zombie, hrudníky číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Mathew007

Přidáno: 21.04.2015 13:25 | karma: +1      
Tak za mě jednoznačně 10/10 neboť se mi líbí atmosféra, postavy a celé je to takové promyšlené, lidé kteří říkají, že je to pro úchyly, se mýlí. Myslím si, že v takovémsvětě kde, už nic nefunguje se lidé takto zachovají a budou dělat zvrácené věci, myslím si, že číst celé

Celkem: 8
Příběh: 6
Charaktery: 8
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: Terka97

Přidáno: 22.01.2017 07:43 | karma: +1      
Mě se anime líbilo :)  Každé anime má své mouchy, každýmu se líbí něco jiného a každý si píše recenzi jakou chce....  :-D NEJVÍCE SE MI TAM NELÍBILY  NÁZORY ( nejspíše překladatele ) NA KONCI POSLEDNÍHO DÍLU... :-D No a co že je zombie apokalipsa ohraná, no a co co že číst celé

Celkem: 6
Příběh: 5
Charaktery: 4
Animace: 8
Hudba: 7

Autor: sroubinno

Přidáno: 16.03.2015 22:43 | karma: 0      
Co o tomto anime říct... Pokud se kouknete na cover v podstatě už víte co se stane, budou tam zombiee a kozy, neříkám že je špatné, ve svém oboru exceluje, a taky nabídlo na konci celkem dobrej plot twist, ale jak říkám, není pro každého, pro ty co hledaj trošku střílení a číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: FluirusCz

Přidáno: 24.06.2016 13:14 | karma: 0      
Super anime akorát toho ecchi tam bylo moc jinak vážně super skoro vůbec nemám šanci najít takovéhle postapokaliptické zombie anime vážně super.Anime už jsem viděl asi 3x a vůbec mě to neomrzelo proto ten kdo ho ještě neviděl doporučuju :-) Těším se na dalši serii jestli číst celé

Celkem: 10
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 10
Hudba: 10

Autor: Ezy

Přidáno: 05.10.2014 16:17 | karma: 0      
Jedno z mých nejoblíbenějších anime, zatim jediné, na které jsem se díval dokonce 2x. číst celé

Celkem: 2
Příběh: 1
Charaktery: 1
Animace: 7
Hudba: 7

Autor: Halfirien

Přidáno: 19.01.2015 14:41 | karma: 0      
Ve správném pořadí - Jste nadšenci prsatých studentek s mačetami? Nebo snad zombíků? Ano zombii apokalypsa je jen důvod, aby bylo dostatek prostoru pro roztrhané oblečení a tím více prostoru pro přetékající výstřihy. Fanservice je v tomto případě opravdu na prvním místě a číst celé

Celkem: 7
Příběh: 5
Charaktery: 6
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: lavion70

Přidáno: 11.04.2016 20:57 | karma: 0      
Postavy - Za postavy dávám pouze a jen 6 bodů. Většinou hodnotím postavy nad 8, ale tady se mi moc nelíbily. Jediné tři postavy, které byly skvěle provedené byly Takashi, Saeka a Rei.Příběh - Ohledně příběhu jsou tady spíše ty úchylárny než příběh takže.. Za 5 :DHudba - číst celé

Celkem: 9
Příběh: 10
Charaktery: 10
Animace: 9
Hudba: 9

Autor: sboulinka

Přidáno: 07.02.2015 18:51 | karma: 0      
Docela drsné anime, ale dobré. Je to trochu jiný styl animace, nebo se mi to možná jen zdá, ale přijde mii že je tam nějaká změna.:D Dost mi to připomíná film World War Z, myslím příběhem. Zombie apokalypsa je dost mainstream téma, vždy záleží na autorovi jak ho podá a zda to číst celé

Celkem: 7
Příběh: 7
Charaktery: 8
Animace: 10
Hudba: 9

Autor: Sabishii

Přidáno: 30.11.2014 14:52 | karma: 0      
Čekala jsem víc! Tak do 8 dílu to bylo docela zajímavé survival anime, ale od 8 dílu už to byla naprostá nuda. Dlouhé a nudné konverzace, které po chvilce přestanete číst, ne-li úplně přeskakovat a o nic nepřijdete. Jediné, co mě u tohoto anime udrželo, byla myšlenka "už jen 4 číst celé

Celkem: 0
Příběh: 1
Charaktery: 2
Animace: 7
Hudba: 7

Autor: Mafian

Přidáno: 20.08.2014 20:25 | karma: -7      
Stačí ke klasifikaci anime jako dobrého kozy, zadky, rozkroky, krev a zombie? S politovaním musím oznámit, že absolutně nestačí. High School of the Dead je iritující v tom, že si hraje na veledílo a mnozí ho tak chápou, přičemž by skvěle fungovalo jako nenáročná oddechová číst celé